Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 2 5 3
DevilsDevils 48% 40% 52%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 51% 59% 47%
Molemmille joukkueille merkityksekäs runkosarjaottelu Pirut - Metallurg Magnitogorsk on viimeisintä rediä vaille valmis alkamaan.
Kotijoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen karsintoihin joutumisen - alkuillan vastustaja Metallurg Magnitogorsk ei kuitenkaan kuulu joukkueisiin, joilta pisteitä ilman täydellistä suorittamista ryöstettäisiin.
Vierasjoukkue taistelee runkosarjan kärkisijoista, joten takki auki ei punanututkaan lähde dl-päivän kamppailuun.
Oma veikkaus: 3-4

1.ERÄ

1:45 1-0 jew (Trn, deez)
Pirut rakentelevat hyökkäystään, jonka päätteeksi Trn ja jew luikahtavat kahdestaan maalivahdin lähettyville; jew kuljettaa helposti kiekon ohi maalivahdin.

2:36 2-0 Kendrick (deez, Trn)
deez laukoo keskisektorilta ja pelaajien kautta kiekko pomppii maalin kulmalle Kendrickille, joka vippaa kiekon maalivahdin patjan yli verkkoihin.

4:25 2-1 peipi
MM luo painetta vastustajan päädyssä, ja lopulta peipi nousee maalinkulmalle ja tykittää kavennuksen.

Kotijoukkue lähti ensimmäiseen erään vahvasti ja päätti hyvin suoraviivaisia hyökkäyksiään, joista kaksi päättyi maaleihin.
Vierasjoukkue Magnitogorsk pyrki pitämään kiekkoa enemmän hyökkäysalueella ja pelata varmoja maalintekopaikkoja, mutta yhteispeli ei vielä ensimmäisessä erässä toiminut sataprosenttisella tavalla.
Aiemmassa ottelussa MM kuitenkin nousi sarjakakkosta Voodoo Peoplea vastaan huikeasti kolmen maalin takaa voittoon, joten tämän ottelun kahdessa viimeisessä erässä saattaa käydä vielä miten tahansa.

2.ERÄ

3:01 migi laukoo kohti maalia ja peipi on ohjaamassa, mutta ohjaus menee yli maalin

Toinen erä tarjosi suhteellisen tapahtumaköyhää kiekkoa, Metallurgien hyökkäyspeli näyttää vielä tehottomalta ja Pirut keskittyy vastahyökkäyksiin. Kolmanteen erään!

3.ERÄ

0:20 2-2 migi
Kiekko kimpoaa migille keskisektoriin ja matala laukaus yllättää kahden pelaajan takana olleen Pirumaalivahdin.

Erän loppupuolella molemmilla joukkueilla oli vielä kohtuulliset maalintekopaikat, mutta joukkueiden hasekit kestivät harvat paikat.
Pirut ottivat elintärkeän pisteen vaikeasta ottelusta - Metallurgien riveissä pettymys saattaa olla suurempi.