Huittisten HuimaHuittisten Huima 4 2 1
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 52% 62% 60%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 47% 37% 39%
Liigan runkosarjaottelu on alkamassa, katsomosta huudellaan myllyjä sallittavaksi, mutta Jokereiden big boss Darp ilmoittaa, että tällä kaudella KHL:n ylpeys ei peeloile. Mitä nyt tapahtuu? Huhuiltiin myllyjä ja jannu selittää sulkemisista... tainnu miehen nyrkit pehmetä ja kädet jähmetä vuosien saatossa >:( Anyway, myllyt sallittava!

HuHu:n kausi on alkanut selvästi jokrupakkaa paremmin, ja joukkue taistelee vahvasti paikasta auringossa kahdeksen sakissa. Jokereille sen sijaan lisäpisteet olisivat enemmän kuin tarpeen, jotta joukkueella olisi panosta vielä runkosarjan toisella puoliskolla.

Nani aloittaa Jokereilta vaihdossa.

0.40 Pitkä avaus Jokereilta, Holden vapauttaa näppärästi Tintin läpiajoon, mutta aika ja tila loppuvat kesken ja mokke nappaa rannarin.
1.46 Darp laukoo tulisesti kaarelta nopean kiekon siirtelyn jälkeen, veska kestää.
2.33 Lucci laukoo b-pisteeltä, mutta Tintti torjuu vedon, joka näytti suuntautuvan takakulmaan, näpäyttämällä oikea-aikaisesti vetonappulaa.
3.47 Lucci vapauttaa Topan melkein tyhjään maaliin, veska venyttää patjansa eteen.
3.49 Topa ottaa pelin ensimmäisen MYLLYN!
4.26 Lucci ja Topa vs Uljami, Ulja hoitaa tyylikkäästi tilanteen.
5.15 Huimalla vahvaa pyöritystä Jokereiden päädyssä, vedot vaan jäävät uupumaan.

Molemmilla oli omat paikkansa, Tintin läpäri ja Topan tyhjä maali olivat parhaimpina. Maalivahdit varastivat pääosan vielä ensimmäisessä erässä.

Darp vaihdossa.

6.12 Lucci heittää todella nätin passin laidan kautta maalin takaa kiertäen Topalle, Topa passaa Winnikille toiseen aaltoon, veto päin veskaa.
7.07 0-1 Topa (Lucci, hipazu) Topa pääsee siniseltä karkuun, veska kahville ja rannarilla lätty verkon perukoille.
7.43 1-1 Tintti (Holden, Uljami) Nopea kuitti, nani vääntää vahvaa maskia maalilla ja Tintti täräyttää keskisektorilta tasoituksen.
8.24 1-2 Lucci (Winnik) ei ehtinyt mukaan enää.
9.00 peelo nimeltä tancredi tulee huutelemaan hävyttömyyksiä publalle.
10.12 Lucci heittää kulmasta lätyn maalille, Topa ei osu kiekkoon.
10.19 Lucci laukoo b-pisteeltä, veska torjuu.

Kiekonhallinnasta huolimatta Huima on rakentanut vaarallisemmat maalipaikat ja ollut toistaiseksi hieman niskan päällä ottelussa. Etenkin Lucci on ollut alati vaarallinen. Yhden maalin ero kääkässä ei ole tunnetusti mitään, ja kaikki on avoinna viimeisen erän alkaessa.

Nani istuu penkillä.

12.19 Holden pääsee etenemään keskeltä sinisen yli kohti maalia ja laukoo, kuti menee kuitenkin vähän ohi.
12.42 Lucci ajaa keskelle varsin hyvään paikkaan, laukaus kuitenkin jää pakin varusteisiin.
13.49 Winnik pääsee laukomaan Lucin kiekon riistossa, Topa maskissa blokkaa epäonnekseen vedon.
13.56 Winnikillä uusi paikka keskisektorilta, veto suuntautuu liian keskelle.
15.06 1-3 Topa (Lucci) Lucci kiemurtelee kulmasta kohti maalia ja laukoo, Topa kuljettaa veskan riparin tyhjiin.
15.36 Lucci laukoo b-pisteeltä, mokke torjuu jälleen Topalle tyhjän paikan, mutta kiekko pomppaa lavan yli.
16.29 2-3 Holden (Uljami, Darp) jälleen mukavaa maskia maalilla, Holden laukoo b-pisteeltä ja vaikka kiekko muuttaa suuntaa HuHu:n pakista, menee se silti verkon perukoille.
16.55 Nani hyökkää kentälle viidentenä pelaajana.
17.26 Darp MYLLÄÄ!
17.43 Nani kuljettaa sekavan tilanteen päätteeksi tolppaan.

Huiman johto kesti loppuun saakka, kunnon viimeisen minuutin pyöritystä ei Jokerit saanut aikaiseksi nanin sekavaa tilannetta lukuunottamatta. Huimalle makoisa voitto ja täysi pistepotti.

Man of the Match: Lucci - ehdottomasti kentän vaarallisin pelaaja, aiheutti läpi ottelun harmaita hiuksia Jokereiden pulustukselle.
Tuomari: Amado
Lisätty: 10.04.2015 22:04