Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 1 3 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Voodoo PeopleVoodoo People 36% 46% 47%
Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 63% 53% 52%
Runkosarjan ottelu Voodoo People - Oklahoma City Thunder alkamaisillaan. Molemmat joukkeet ovat aloittaneet kautensa vahvasti, sillä kummallekaan ei ole vielä tullut tappiota ensimmäisestä kuudesta ottelusta.

1. erä

00:01 Reto kaivaa aloituksen OKC:lle.

00:42 0-1 Reto - Reto pääsee ampumaan pisteeltä, mokke pomputtaa riparin, josta helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään maaliin.

Suhteellisen tasainen ensimmäinen erä. OKC oli hieman niskan päällä, mutta kumpikaan joukkue ei saanut luotua montaa huippu paikkaa.

2. erä

00:01 Bisc voittaa aloituksen OKC:lle.

03:06 1-1 Archuleta (Shefki, Fice) - Fice vapauttaa Shefkin pisteelle vetopaikkaan, joka tällää kovan pommin. Ripari pomppii suoraan Archuletalle, joka kuljettaa kiekon tyhjään häkkiin.

Viimeiseen erään lähdettäessä tilanne erittäin kutkuttava 1-1. Saa nähdä tuleeko kummallekaan ensimmäinen tappio runkosarjassa.

3. erä

00:01 JaKurri vääntää aloituksen väkisin itselleen.

00:14 2-1 JaKurri (Shefki, Fice) - Valitettavasti en nähnyt maalia, mutta -piku- veikkasi olevan soolomaali, joten uskotaan.

Suhteellisen tasainen ottelu päättyi Voodoon 2-1 voittoon. Näin ollen VP jatkaa runkosarjassa tappioitta ja OKC kokee ensimmäisen kirvelevän häviön.

Vielä ottelun lopuksi kysyin joukkueiden vastuuhenkilöiltä arvosanan omiensa esityksestä asteikolla 0-5, joka meni seuraavasti: