Fluffypaw 1+1=2
Kesis 0+0=0
Masse 2+1=3
Sedien 0+0=0

Runkosarjan viimeistä peliä kaudella 1/2006 oli saapunut seuraamaan hieman reilu 50 katsojaa. Mitään suurempaa panosta kummalakaan ei ottelussa ollut, sillä olivathan molemmat jo playoff-paikkansa varmistaneet. Ottelusta oli siis luvassa rentoa peliä molemmilta joukkueilta.

1. Erä:

2.20 1-0 Sugar (Joppe, Ze77)
5.17 1-1 Masse (Fluffypaw)

Joukkueet aloittavat pelin mukavalla syöttelypelillä, kunnon paikkoja ei kumpikaan saa alussa luotua, mutta peli on hyvää katseltavaa. Ensimmäinen maali näkee päivänvalon pelikellon näyttäessä 2.20. Sugar ampuu yllättäen kaukaa ja Ajaxin pelaajat voivat vain hölmistyneenä katsoa kiekon lentävän ohi haparoiden aloittaneen maalivahdin. Jälleen seuraa hieman rauhallisempi vaihe ottelussa, ja molemmat joukkueet tyytyvät vain keskialueen syöttelyyn. Ajaxin ensimmäinen maali syntyy Pene-puolustajan virheestä ja Masse laukoo 2vs1-hyökkäyksestä varmasti maaliin. Erän lopussa Fluffypaw saa vielä paikan viedä Ajaxin johtoon, mutta maalivahti torjuu veivauksen.

2. Erä:

Maaliton.

Toinen erä kulkee molempien joukkueiden tarkkailessa toisiaan. Ajaxin Ilzei rakentelee hyvillä syötöillään paikkoja pelitovereilleen, mutta Penejen puolustajat blokkaavat laukauksia loistavasti. Toisessa päässä pelin pyörittämisestä vastaa Sugar, joka veivailee puolistajia kuitenkin tuloksetta. Samassa päässä Cassidy esittelee rohkeita harhautuksia omalla alueella, tällä pelaajalla on kuitenkin taitoa näitä tehdä. Sedi saa erän lopussa aikaan muutaman hyvän laukauksen.

3. Erä:

2.27 1-2 Masse
3.53 1-3 Fluffypaw (Casssidy, Masse)

Kolmannen erän alkuun Ajax tulee esittäen muutaman hyvän hyökkäyksen, ratkaisevilla hetkillä Penejen puolustajat kerkeävät kuitenkin aina väliin. Samoin Ajax-puolustajat tukevat hyvin maalivahtia torjuntatöissä. Lopulta hieman sekavan tilanteen jälkeen Masse onnistuu siirtämään Ajaxin 2-1 johtoon. Ajax jatkaa hallintaa ja Fluffypaw peloittelee upeilla laukauksillaan vastustajaa. Ottelun puolivälin jo ylittyessä Fluffypaw onnistuu ylivoimahyökkäyksen päätteeksi siirtämään Ajaxin kahden maalin johtoon ja peli näyttää ratkenneen. Penejen loput hyökkäykset ovat heppoisia ja helposti torjuttavissa. Muutaman laukauksen he saavat kuitenkin kaukaa ammuttua.

Peli oli molemmilta rentoa syöttelyä ja useita hienoja kikkoja nähtiin ottelun kuluessa.
Tuomari: Karpov
Lisätty: 25.03.2006 23:35