Washington CapitalsWashington Capitals 2 0 6
Los Angeles KingsLos Angeles Kings 44% 48% 53%
Washington CapitalsWashington Capitals 55% 51% 46%
Nyt etsitään siis ensi kaudelle vielä viimeistä jengiä Liigaan, joten hypätään liigakarsintojen pariin.

1.47 1-0 kalleh (Kuz, Mich) kalleh pääsee helpohkosti vetämään pisteeltä, veskari näytti voimattomalta
2.55 Ferrarilta pitkä pyöritys Kingsien päädyssä, pyöritys päättyy Närästäjän vanhuriin jossa veskari kuitenkin mukana
3.36 Ferrarille 2v1, Närästäjä laukoo kaukaa hakien mahdollista riparia
3.53 tiku osittaisessa läpiajossa, ei maalia
4.05 1-1 tiku (Närästäjä) saatana meni ohi, en nähnyt ...
4.17 2-1 kalleh (Kuz, illmac) arvatkaa menikö tämäkin edellistä kirjoittaessa........
5.31 Ferrarille jälleen 2v1, tiku haastaa jo ohittaen puolustajan leikkaamalla keskelle, mutta Kingsien muut pelurit ehtivät hätiin

Ensimmäinen erä meni näennäisesti Ferrarien hallinnassa, mutta LAK teki tehokkaasti paikoistaan maalit. Ferrarilta enimmäkseen kiekon hallintaa hyökkäysalueella, mutta todellisille paikoille pääsy oli aika vaikean näköistä.

2. erän alku jatkuu Ferrarin hallinnassa, Närästäjälle osui parit hyvät tontit, mutta ei maalia
1.58 tiku pääsee Michin ohi aina päästen pisteelle asti, mutta Mich ehti blokkaamaan laukauksen mailallaan
4.00 Pelin painopiste enemmän ja enemmän LAK:n päädyssä
4.20 tiku pääsee laukomaan pisteen lähettyviltä, veska koppaa kiekon
4.45 tikulta jälleen hyvä laukaus, ripariin sera joka hakee kuitenkin syöttöä mikä jää puolustavalle joukkueelle
5.16 pitkästä aikaa Kings Ferrarin päädyssä ja heti vaaranpaikka, illmac ei aivan yletä mailallaan divakesoon

2. erä olikin selkeämmin Ferrarin, kuten tilastotkin antavat osviittaa. Tehottomuutta havaittavissa, ja Kings vaikuttaa vaaralliselta heille avautuvissa paikoissa.

1.07 Närästäjä saa pelattua seran hyvään vetopaikkaan, mutta Mich jälleen välissä. Hyvä peli häneltä tähän asti.
1.39 Ja jälleen todellinen vaaranpaikka Ferrarin päädyssä, kalleh unohtunut maalille yksin, mutta Ferrarin onneksi maalivahti liimaa kiekon eikä pomputa sitä vapaana olleelle hyökkääjälle.
2.23 Identtinen tilanne ylläolevan kanssa, mutta nyt veskari pomputtaa, ei kuitenkaan maalia
3.02 3-1 Kuz (illmac, Mich) illmac avaa Kuzin puolittaiseen läpiajoon, ja varma kuti takanurkkaan.
3.16 LAK saa osittaisen onen, mutta en tiedä miten veskari siihen ehti mukaan. Ehkä Ferrarin pakki osittain välissä?
4.19 Närästäjä haki divakesoa, joka menikin läpi kaikista, myös hyökkääjästä
5.20 Kuzin laukaus pisteen läheltä, veskari nappaa
5.30 Närästäjä pääsee laukomaan keskeltä, veskari nappaa senkin

Ferrarin takaa-ajossa jäi niin sanotusti kuti piippuun, ja riskillä tasoitusta hakiessa LAK pääsi aika vapaasti vasta- ja ylivoimahyökkäyksiin. Kingseillä tuntui olevan paikkoja harvemmin, mutta paikat olivat aina huomattavasti vaarallisemman oloisia.

Ottelun tähti Mich, hyvää ja varmaa peliä LAK:n alakerrassa.