Jaromir 0+0=0
Jtl 0+0=0
mmm 0+1=1
n.a.s.t.y 1+0=1

ER lähti otteluun katsomaan kuka asettuu vastaan divarikarsintoihin, ETM taas yrittää pestä kasvojaan äskeisen Kauhava-rypemisen jäljiltä.

Possessionit meni ehkä yllättvästi ETM:lle, mutta pyörintä nurkissa ei avannut kummosempia maalipaikkoja. Maalihanat aukeavat, kun Kadlec niittaa vastustamattomasti maalinedestä Razorit johtoon. Sama mies kolisutteli vielä maalipuita myöhemmin. Ei siis ainakaan vielä rumempia lukemia...
*** 1-0 Kadlec (Gaborik10, Andy)

EiTuuMitään näyttää, että TuleeJotain! Kapusta sivaltaa mmm:n kiekonriistosta tasoituksen erän loppuun ja pukukoppiin lähdetään punomaan juonia tasatilanteessa.
*** 1-1 Kapusta (mmm, -)

Waken juonet tepsivät ja vastustaja on taas ETM. Kadlec taas pahanteossa 2-1. Tasoituksen avaimet avautuvat Jaromirille viimeisellä minuutilla kun 0hho heittää miehen läpiajoon. Kädet ovat kuitenkin icecold ja ottelu päättyy 2-1 Razoreille.
*** 2-1 Kadlec (Andy, Wakke)
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 25.03.2006 17:30