PePoPePo 1 1 2
Voodoo PeopleVoodoo People 2 4 2
PePoPePo 43% 55% 47%
Voodoo PeopleVoodoo People 56% 44% 52%
Sarjan toinen ottelu alkamassa, kun PePo johtaa sarjaa 1-0. Eka peli oli tasasta, joka päättyi vasta jatkoilla. Tästäkin tulee varmaan tasanen matsi ja tosi jännä. Ellei VP voita tätä, on se häviöllä 2-0 ja sieltä on vaikea kääntää sarja voitoksi. Veikkaan siis VP:tä tämän ottelun voittajaksi

1 ERÄ
00:01 Voodoo saa kiekon aloituksesta
02:24 Naappi saa kiekon pisteen tuntumaan, mutta moke torjuu vedon
03:20 PePon 2v1, mutta moke pelastaa
04:24 0-1 Archuleta (Karjis, Daasaman) - Archuleta kieputtelee ja vetää kaukaa moken patjojen kautta maaliin

Voodoo People hallitsi ja ansaitusti johdossa. Myös PePolla oli pari hyvää paikkaa tehdä, mutta viimeistely ei ole niin maailmanluokkaa atm. Seuraavaan erään!

2 ERÄ
03:03 0-2 Daasaman (Karjis, Fice) - Daasamanille avautuu paikka b-pisteelle eikä Hän erehdy!
04:06 harin upea avaus Naapille läpiajoon, mutta Naappi ei tee?!
04:39 VP:n 2v1 mutta Daasaman epäonnistuu vedossaan
04:40 1-2 manne (hari, Naappi) - TAAS MANNE JALOSTAA!! USKOMATONTA!! moke ei mahda yhtään mitään näin taitavalle jalostajalle
05:36 2-2 Naappi - manne vetää pisteeltä, moke sylkee ja kike jää pyörii maalin eteen, josta Naappi rouhii kiekon maaliin (syö passipojot)

Erän hallinta kääntyi PePolle ja PePon pikamaalit toivat sen kahden (2) maalin tappioasemasta tasoihin! Saa nähdä, mitä VP keksii kolmanteen erään

3 ERÄ
00:01 miktok voittaapi alotuksen

Tasainen erä eikä kummallakaan hyviä maalipaikkoja. Taas mennään jatkoille ja parempi voittakoot!

1 JATKOERÄ
00:30 Archuletalla huippupaikka, mutta moke torjuu
02:05 2-3 Daasaman (Archuleta, Fice) - Daasamanille avautuu paikka ja tarkka veto tolpan kautta maaliin. mahtava veto

Ja näin VP tasoittaa voitot 1-1:een ja kolmas välierämatsi alakaapi kohta