Voodoo PeopleVoodoo People 1 2 0
PePoPePo 1 4 5
Voodoo PeopleVoodoo People 51% 45% 52%
PePoPePo 48% 54% 47%
Välierien ensimmäinen ottelu alkaa, kun Voodoo People kohtaa PePo:n! VP kaatoi puolivälierissä Metallurgit selvästi 3-0 ja PePo kukisti Pirut puolestaan 3-1. Molemmat joukkueet lähtevät varmasti pelaamaan täböö finaalipaikan kuva silmissä. Odotan tasaista mittelöä, jonka kuitenkin Ficen suojatit voittaa 2-1. Sarjan Voodoo People vie 3-2. Noniin, ensimmäiseen erään!

1 ERÄ
00:01 manne voittaa aloituksen rutiinilla
03:01 PePon 2v1, jonka päättteeksi manne vetää mutta moke torjuu heppoisen vedon
05:10 manne alkaa lagaamaan ja poistuu huoneesta
05:27 manne tulee takaisin
mannella kuulemma pätkii \'\'vidusd\'\'

Eka erä oli siis tosi tasasta peliä! Maalipaikkoja ei tullu paljoo ollenkaa koska molemmat tiimit puolusti tosi tunnollisesti ja tilaa ei ollut yhtään liikaa. Toivottavasti seuraavassa erässä nähdään edes yksi (1) maali, jotta katsojat saisivat ostetuille lipuilleen jotain vastinetta

05:jotain kuulin tolpan äänen mutten nähnyt tilannetta

PePon pienoista hallintaa, mutta VPllä paremmat maalipaikat. Vieläkään ei maalia ole tullut, joten olisiko aika ottaa JaKurri ja Tsistov kehiin?

3 ERÄ
Ei ole aika. VP jatkaa samalla kentällisellä.
00:01 PePo voittaapi alotuksen
00:40 0-1 manne (hari, Naappi) - manne tunkee VP-pelaajien välistä ja laukoo pisteeltä mualin. Hieno veto
01:55 1-1 Archuleta (Daasaman, Fice) - Voodoo kierrättää ja Archuleta saa keskellä kiekon ja laukoo PePon läpi maalin takaqlmaan. Tosi siisti!
03:32 Pitkä kiekko by Naappi
05:20 Fice pääsee läpi mutta moke torjuu vedon! Ilmiömäinen torjunta!!!

Voodoo People hallitsi ja loi enempi maalipaikkoja. Ficellä oli ratkaisu hirveän lähellä mutta ei saanut maalia. Jatkoerään ->

1 JATKOERÄ

01:13 miktok vetää pisteeltä, moke torjuu
04:22 hari vetää siniviivalta mutta moke torjuu
05:26 1-2 manne (miktok, hari) - manne ylittää siniviivan ja jalostaa! moke oli aika kökkö mut hieno jalostus