TurtlesTurtles 0 1 1
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 4 3 3
TurtlesTurtles 54% 49% 50%
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 45% 50% 49%
Käynnissä on Kiekkoliigan spektaakkelimaiset playoffit, ja nämähän ottelut nousevat aina
klassikoiden joukkoon! Vastakkain Turtles ja Helsingin Jokerit, kolmas osaottelu ja otteluvoitot kutkuttavassa 1-1 tilanteessa Jokereiden pidettyä päänsä Hartwall-areenalla.
Turtlesin GM-Tikku odottaa paperilla selvästi vahvemmilta suojateiltaan runsaasti maaleja.

1. erä:

Erä käynnistyy vahvalla venäläisten omistuksessa olevan joukkueen painostuksella ja Holdenin keskitys on nasahtaa Mosekselle vaan ei ylety mies tähän.

Toisen peliminuutin alkajaisiksi hampi onnistuu lyömään keskityksen pellen lapaan mutta mies ei taida tätä odottaa ja näin tyhjät jää käyttämättä,

3:15 pelattuna ja kolme jokeripelaajaa rynnistää karmeasti ohi, 3vs1 mutta pellen veto on huono

3:58 1-0 pelle - ensimmäinen maali näkee päivänvalon. hampi lämää pisteeltä joninhon läpi kiekon ja sitä Turtles runnoo kahdella tyhjiin. pellelle maali merkitään soolona.

1. erä ööver. Turtlesin karaterotta-GM odottaa suojateiltaan vieläkin parempaa viimeistelyä.

saves Turtles 0 HJ 4
poss Turtles 54 HJ 45

2. erä:

00:12 2-0 yllepa (pelle-hampi) - jokeripuolustus sekaisin ja heti erän alkuun yllepa unohtuu
aivan yksin, pelle syöttää kentän halki onen ja yllepa kävelee kiekon kanssa maaliin.

Venäläisomistus ärähtää Mosekselle tämän tunaroidessa syötön oneen ensimmäisen peliminuutin päätteeksi. Turtlesin kotiluolaan Oulun viemäriverkostoon saapunut Harkimo nauraa merimiesnaurua \"saimpas myytyä\"

Myöskään GM-Tikku ei näytä tyytyväiseltä. yllepa lämää lähietäisyydeltä suoraan maalivahdille.

03:55 3-0 yllepa - paska taputellaan jo toisessa erässä. pelle vetää puolittaisesta läpiajosta
keskeltä huti ja jatkotilanteesta yllepa rouhii pikkumustan sisään.

4-0 yllepa (pelle-etelä) - HJ-puolustus pelaa jälleen itsensä ulos, pelle siirtää yllepalle
ja hampille 2vs1 tilanteen alueen sisällä ja yllepa tinttaa novityylisesti etukulmaan maalivahdin hölmöillessä itsensä ulos.

5-0 yllepa (pelle-hampi) - pelle tunaroi jälleen läpiajon, hetken päästä 3vs1 turtlesille ja
yllepalle täysin avoin paikka ja mies näyttää tiimitoverilleen maalinteon mallia.

2. erä ohi. pellen maalinteko yskii.

saves Turtles 1 HJ 3
poss Turtles 49 HJ 50

3. erä:

00:59 5-1 Holden (Moses-Marcelo) - lukemien kaunistelua, tarkka veto b-pisteen takaa
aivan takakulmaan

1:40 6-1 pelle (yllepa) - jokeripuolustukselta karkki pois ja pelle laittaa onesta sisään.
kiitos 2011

3:02 6-2 Moses (Holden-joninho) - keskeltä veto jonka maalivahti ovelasti väistää ja kiekko takatolpan juureen

4:52 6-3 Holden (joninho) - peli menee surffailuksi ja tehojen kalasteluksi ja holden