Majors 0 1 4
Los Angeles KingsLos Angeles Kings 3 2 5
Majors 45% 49% 45%
Los Angeles KingsLos Angeles Kings 54% 50% 54%
Divarin kauden 1/2015 kausi on huipentumassa. PlayOffit korkkaa arvostettavan vahvasti runkosarjan suorittanut Pro Leaguen edelliskauden mestari Majors(sija 2.) ja nimellisesti ehkäpä hieman tunnetumpi Los Angeles Kings(sija 7.)
Kuten oikean elämän jääkiekossa, runkosarjamenestyksellä on vain nimellinen merkitys playoff-kamppailuissa.
Molemmat runkosarjapelit nimiinsä hoitanut Majors lähtee totta kai ennakkosuosikkina sarjaan, mutta taidokas ja kokenut vierasjoukkue on myös potentiaalinen semifinaalijoukkue.
Itse ennustan tasaista ensimmäistä osa-ottelua, joka päättyy jatkoajalla - Kingsien 2-3 voittoon.

1.ERÄ

2:03 1-0 Mumba (jiikeri, strike)
jiikeri levittää hyvin ylös nousevalle Mumballe, joka saa täräyttää yläb-pisteeltä tarkasti takanurkkaan.

2:47 Mumballa jälleen hyvä paikka laukoa - keskisektorilta lähteneen vedon molari onnistuu torjumaan.

4:55 illmac nousee vahvasti itse vetopaikkaan, mutta kova veto viuhuu ohi.

5:33 2-0 Loren (Mumba, jiikeri)
Loren nousee syöttöjen jälkeen keskeltä vetopaikkaan ja tykittää takanurkkaan Mumban tavoin. Nätti veto

Ensimmäinen erä oli selvästi Majorsin. Tiiviin joukkuepuolustuksen ansiosta vierasjoukkueen hyökkäykset päättyivät nopeasti, eikä Kingsien hyökkäysalueaika noussut kovinkaan suureksi.
Kotijoukkue sai luotua vaarallisia maalintekopaikkoja ja kiekon hallinta oli vakuuttavampaa.

2.ERÄ

1:20 2-1 illmac (Apari, Kuz)
Vastahyökkäyksestä Apari laukoo ja illmac korjaa varmasti riparin sisään.

2:32 3-1 Mumba (jiikeri, Loren)
jiikeriltä komea lättypassi maalille ja Mumba siirtää tyhjiin.

5:00 4-1 jiikeri (Mumba)
jiikeri polkee läpiajoon ja hallittu laukaus tolpan viereen sujahtaa sisään

Ottelun kulku ei muuttunut toisessa erässä. Majors on vahvasti niskan päällä ja hallitsee kenttätapahtumia.
Vierasjoukkue ei saa hallittua kiekkoa tarpeeksi pitkien hyökkäyksien aikaansaamiseksi.

3.ERÄ

0.56 5-1 strike (jiikeri, Mumba)
Hyvät syötöt hyökkäysalueella ja strike pommittaa keskeltä kovaa maaliin.

6-1 jiikeri (Mumba)
Mumba syöttää jiikerille alab-pisteen tuntumaan ja verkko helähtää

7-1 Mumba (Loren, jiikeri)
Mumba täräyttää vielä verkon perukoille

Viimeisessä erässä tilanne repsahti ja Majors otti todella vakuuttavan 7-1-voiton. Ansaittu voitto.

Tähdet menee kaikki Majorsin suunnalle, niin hyvä esitys oli.

(pahottelut vähän vajaasta raportista, puhelinkeskustelu vei vähän huomiota)
Tuomari: Rataks
Lisätty: 03.02.2015 21:38