Tilastot

New Delhi BullsNew Delhi Bulls - Los AmigosLos Amigos 0-1

Tehopisteet

New Delhi BullsNew Delhi Bulls
Coppola 0+0=0
Kaasu 0+0=0
M.Bartek 0+0=0
Shar 0+0=0
Turo 0+0=0

Los AmigosLos Amigos
Carbuncle 0+0=0
Emre 1+0=1
ftaaby 0+1=1
Gwarth 0+0=0
Japsu 0+0=0
timtim 0+1=1

Raportti
1.Erä

*** maaliton

Ensimmäinen erä oli aika tasaista peruskiekkoa. Ehkä hiukan GWB pystyi painostamaan Amigojen päätyyn mutta ei mitenkään suurempia pyörityksiä. Ehkä erän parhaat paikat avautuivat Coppolalle ja timtimille, Coppolan päästessä hiukan yllättäin veskan kans nokakkain mutta veto suuntautui ohi vasemman kulman ja timtimin päästessä keskeltä nokakkain veskan kans 2v1 tilanteesta mutta GWB:n veska vetää pitemmän korren.

Poss: GWB 58% Amigos 41%

2.Erä

*** maaliton

Toinen eräkään ei paljoa poikkea edellisestä jossa GWB hallitsi hiukan peliä. Erän parhaita maalipaikkoja oli M.Bartekin haastaessa Amigos pakin 1vs1 tilanteessa ja pääsee hyvään vetopaikkaan mutta hyvä kuti alakulmaa kohti osuu kuitenkin maalivahtiin ja kiekko kimpoaa nurkkaan. Erän loppupuolella Turo karvaa hyvin kiekon Carbunclelta Amigos päädyssä mutta Japsu ehtii viime hetkillä väliin ja pääsee estämään Turon aikeet. Amigojen paras paikka siunaantuu ehkä Gwarthille joka onnistuu jujuttamaan Coppolaa siniviivan tuntumassa ja pääsee nousemaan alhaalta maalia kohti mutta maalivahti koppaa vedon haltuunsa.

Poss: GWB 57% Amigos 42%

3.Erä

*** 13.52 0-1 Emre (timtim,ftaaby)

Edelleen tasaista vääntöä ja hyvää joukkuepuolustusta kolmannessa erässä. Erän alussa paikka aukenee Emrelle joka pääsee keskeltä veskan kanssa vastakkain mutta jääpi kakkoseksi ja maali antaa odottaa itseään. Jonkin aikaa tästä niin Amigot onnistuu maalinteossa. Ftaaby pääsee nousemaan kulmasta keskelle ja siirtää kiekon pienellä timtimille b-pisteen kaarelle joka jatkaa toisella kaarella olevalle Emrelle jonka tarkka kuti alakulmaan uppoaa ja Amigot siirtyy johtoon. Kolmannen erän viimeisen minuutin pyörähtäessä käyntiin GWB pääsee ottamaan kassarin pois maalilta ja lähtee hakemaan tasoitusmaalia. Pyöritys päädyssä antaa Sharille parhaan maalintekopaikan kun hän pääsee b-pisteen kaarelta vetämään mutta veto vain hieman ohi Amigos maalin ja sivuverkko heilahtaa. Loppu meneekin kun GWB koittaa toimittaa kiekkoa maalille ja sitä kautta maalia/aloitusta. Parit aloitukset GWB saa Amigos-alueelle mutta tulosta ei synny. Amigosien maalivahdin sijoittautuminen näissä aloituksissa oli vähintäänkin erikoista. Kun aloitus oli ylhäältä, hän ovelasti sijoittui takanurkalle ja päinvastoin. ;)

Poss: GWB 62% Amigos 37%

Tähtiä/lampaita minä en osaa tästä nyt jakaa kun ei ollut mitään heikkoja esityksiä tai huippusuorituksia. :)
Tietoja
Tuomari: lasse89
Lisätty: 22.03.2006 23:39

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.