DevilsDevils 0 4 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
PePoPePo 43% 60% 53%
DevilsDevils 56% 39% 46%
Kauden 1/15 liigan runkosarja starttaa ottelulla PePo versus Pirut, PePo on näemmä päästänyt Joskan irti ja Pirutkin hakevat avausvoittoa suorastaan paskalla kokoonpanolla jutkun läsnäolon takia. Ottelun odotetaan olevan tiukkaa ja tilanteet tulevat olemaan nopeita.

1. erä
Ensimmäinen erä oli todella passiivinen molemmilta joukkueilta, kumpikaan ei saanut varsinaisesti hyviä maalipaikkoja rakennettua vaan molemmat lähtivät pelaamaan puolustuksen kautta. Ja peli näköjään jatkuu jo, ei ehi kirjotella muuta.

2. erä
00:36 0-1 by jebez (jutku, Xren) - todella kaukaa jebez karkaa PePo-puolustuksen nukahduksen kautta ja jalostaa vierasjoukkueen johtoon.
03:16 0-2 by jutku (jebez, Bisc) - Kolmiolla kierrätetään kiekko pisteeltä toiselle ja jutku vapauttaa Pirut jo kahden maalin karkumatkalle.
05:05 Naappi pääsee yrittämään maalivahdin kanssa nokikkain hieman yllättäen tulleen tilanteen kautta, mutta yritys jää laihaksi.
PePon hyökkäys on varsin tehotonta ja aika-ajoin jopa heikon näköistä, Pirujen puolustuksella on melko vaivaton työ pitää omat puhtaana. PePon pelissä näkyy peipin puute todella selvästi, ei vain lähde kone jylläämään. Viimeisessä erässä haetaan lujaa kavennusta, jota ei tätä menoa tulla näkemään.

3. erä
00:54 Joska ja hari syöttelevät edestakaisin muutana kerran ja Joska pääsee yrittämään vanhanaikaista, yritys kilahtaa tolppaan.
01:32 1-2 by hari (Joska, Naappi) - Muutama näppärä syöttö ja hari pääsee irti keskeltä kaventaen ottelun lujalla kudilla takanurkkaan.
02:06 Joska meinaa päästä kuljettamaan tyhjiin Naapin lätystä, mutta Xren liimaa jotenkin kiekon itselleen. PePo laittoi aivan uuden vaihteen silmään viimeiseen erään lähdettäessä.
04:24 1-3 by Bisc (jutku, Xren) - jutku veivailee oman siniviivan tuntumassa ja hyvän stopparin jälkeen vapauttaa näyttävästi Biscn vapaaksi pisteelle, jolta hyvä veto painuu vastustamattomasti takanurkkaan.
05:34 2-3 by Joska (miktok) - Joska pääsee leikkaamaan helposti keskelle vetäen maalivahdin patjan kautta takanurkkaan.

Peli oli tiukka ja tilanteet eivät aina niinkään nopeita, mutta Pirut sai puolustettua 3 pistettä itselleen jättäen PeliPojat nollille.