The OldtimersThe Oldtimers 43% 50% 44%
Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 56% 49% 55%
illan kohtaamisessa vastakkain pelaavat liigakarsinnoissa divarin pronssit napannut oldtimers ja liigassa totaalisen floppikauden esittänyt Anaheim Mighty Ducks

1. erä(maradona, pelsu, topduck vaihosa):

Kahden minuutin kohdilla Oldtimersille aukeaa 2v1 tilanne, Rick leikkaa keskelle ja vetää suoraan
Jean-Sebastien Gigueren koiville

Pelikellot pysähtyvät aikaan 3:32, kun töh oldtimers siirtyy 1-0 johtoon. Vesa lyö ahterinsa
luukulle, riazli syöttää keskelle Rikille joka tinttaa helposti Rataksesin luistinten vierestä
ottelusarjan ensimmäisen maalin tyhjään rysään

1-0 Rick (riazli)

Anaheimin pankki räjähtää ajassa 4:53, kun wilzillä pelisilmän tilalla jokin aivan muu silmä, syöttää suoraan Baileylle, 2vs1 tilanne, tiukoissa valkoisissa farkuissa Bailey tarjoaa keskelle Dejikselle joka siirtää vanhan leipurin ottein pullan uuniin. Nämä jäävät avauserän lukemiksi

1-1 Dejis (Bailey)

saves OLD 2 AMD 1
poss OLD 43 AMD 56

2. erä (maradona, ratakses & bailey vaihdossa):

AMD laittaa lentävää vaihtoa. Tuomarille kasvaa heppi otsaan.

Anaheim saa luotua uskomattoman paikan, kun Dejiksen zenohaaramainen lyöntilaukaus lähtee b-pisteeltä, riparia Örkille tyhjään maaliin mutta ei saa rämpytettyä pikkumustaa sisään

Ottelusarjan ensimmäinen violent näkee päivänvalon ajassa 9:22. Ankkalauma ottaa maalivahdin koskemattomuuden rikkomisen yllättävän viileästi

Toisen erän viimeisellä peliminuutilla Oldeille tulee tismalleen samanlainen paikka kuin Ankoille
kun riazli tinttaa b-pisteeltä, maalivahti torjuu korvalehdellä Vesalle tyhjän rysän mutta zippaa
suoraan giguäärin hellään syleilyyn. Toisessa erässä ei maaleista monesta avopaikasta huolimatta päästä nauttimaan

saves OLD 3 AMD 3
poss OLD 50 AMD 49

3. erä(maradona, Dejis & Örkki vaihdossa):

20 sekunnin kohdalla AMDllä 2v1, Baileyn huikea päätypasi pelsulle joka kuitenkin suurissa
aivopieruissa kuljettaa kiekon maalin sijasta ristikulmaan.

Ajassa 1:15 Oldit ottaa vahvan kiinnityksen ensimmäiseen ottelupalloon. Rickille pelataan b:lle hyvä vetopaikka, veto kahden sorsan läpi ja Vesa vielä varmuudeksi koittaa ryöstää ja tuikkaa
lahjan säkkiin.

2-1 Rick (wilz-riazli)

Sitten alkaa paikkoja satamaan. Ratakses mähmii ensin täydellisen avopaikan puolityhjään kaappiin, jonka vastahyökkäyksestä Rickillä paikka taputella tämä pökäle lopullisesti puolittaisesta läpiajosta, mutta kädet tärisee liikaa.

Rick 1vs1 TopDuckia vastaan tyhjiin, hätäinen ripuliranne suoraan päin maalivahdin tuuraajaa

Viihdyttävä ottelu saa arvoisensa päätöksen kahdeksan miehen runnoessa oldtimersin maalin edessä. Kuitenkaan AMD ei kovasta preesensistä huolimatta onnistu tasoittamaan ottelua, vaan Oldtimers ottaa ensimmäisen kiinnityksen liigapaikkaan voittamalla ottelun 2-1.