Old & NotoriousOld & Notorious 7 2 1
RoversRovers 2 6 1
Old & NotoriousOld & Notorious 49% 36% 49%
RoversRovers 50% 63% 50%
Ensimmäinen osaottelu päättyi Roversin tiukkaan 1-0 voittoon. Oldit lähtevät hakemaan sarjassa kavennusta ja Rovers yrittää laittaa sarjan katkolle.

3-3

00:51 0-1 by Hara (Toad) - nousee pisteelle ja vetää takakulmaan, maalin jälkeen:
:D
03:43 1-1 by Spears (Rudius, Juus0) - Spears kuulemma nakkas limpun melko pienestä kulmasta takanurkkaan.
05:35 1-2 by Topham (Hän, Toad) - Kiekko pelataan pisteiden väliin Tophamille, joka laukoo etukulmaan ohi maskatun ja hölmistyneen maalivahdin.

Ottelun ensimmäisessä erässä tapahtui enemmän asioita kuin ensimmäisessä pelissä kokonaisuutena. Oldit pelasivat yllättävänkin löysästi ja Rovers sai pelinsä pyörimään melko vapautuneesti, mutta hyödyntäen vain kaksi lukuisista maalipaikoistaan.

Ei tilastomerkintöjä.

Rovers hallitsi peliä näennäisesti saamatta siltikään vaarallisia maalipaikkoja. Wanhojen ja Notooristen vedot eivät myöskään olleet paraatipaikoilta tai maalivahdilta edes kovin kummoisia torjuntoja, löysiä kuteja vähän kauempaa jotka eivät tuottaneet harmaita hiuksia Rovers-leiriin. Kolmanteen erään Oldien tulisi piristää hyökkäystään reilusti, koska tätä menoa ei tasoitusta tule näkymään Roversin puolustaessa parhaan maalintekosektorin tiukasti.

Roversin karvaus ei passivoidu yhtään pitäen paineen Oldien puolustusalueella tai keskialueella.
03:37 Rudius pääsee kuin varkain hakemaan tasoitusta pisteeltä, mutta veto kohdistuu löysänä etukulmaan. Maalivahti sylkee kiekon vielä eteensä ja Rudius pääsee yrittämään uudestaan, mutta Topham siivoaa kiekon väljemmille vesille.
05:07 Oldit saavat kiekon maalivahdille ja sulkeminen alkaa.
Roversilla helppo työ puolustaa toinen voitto plakkariin. Sarja menee katkolle Roversin ottaen tärkeän 2-0 voiton.