mabbe 0+1=1
TK_Raipe 0+0=0

Virut 5 - 3 RB

1.Erä

Ensimmäisen erän alku oli suoranaista palloilua kiekon kanssa ympäri kaukaloa, välillä sooloten välillä syöttäen, kuka mistäkin tykkää. Pelin alku kuitenki toi pienen jännitysmomemntin peliin kun yllättäen RB sai pientä painostusta Virujen päähän noin 2 minuutin kohdalla, mistä kuitenkin seurasi kylmää kyytiä RB:lle. Reilu minuutti RB:n pienehkön paineen jälkeen oli peli siirtynyt täysin Virujen kontrolliin. Ensin Teukka pamauttaa Iiron syötöstä kuparisen rikki, josta esimerkkiä ottaen stravis laittaa lähes samaa kaavaa käyttäen kiekon pömpeliin Iiron ja T.Salaman avustuksesta.
Erän viimeisillä hetkillä oli Virut vielä lisätä johtoaan kun Virun vaaralliset tarkka-ampujat olivat lähellä onnistumista ja olisivatkin onnistuneet siinä ilman RB:n ilmiöimäisen maalivahdin suoranaista muikkusukellusta suoraan kiekon päälle, josta loppujen lopuksi ei seurannut yhtään enempää kuin Aku Ankan työnhaustakaan.

Saves: 1-9
Poss: 61%-39%

2. Erä

Toinen erä oli perus divarikiekkoa. Molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa puolustuspeliä, joista seurasi hyvin organisoituja iskuja suoraan vastustajan pesäkkeeseen, mutta turhaan. Kunnes erän puolivälillä tapahtui se mikä oli jo hetken leijunut ilmassa; maali. Sen tekijänä Iiro, tällä kertaa straviksen ja PWNAGErin syötöstä.

Saves: 2-4
Poss: 53%-47%

3. Erä

Joukkueet tulivat tauolta hyvin valmistautuneina, joka näkyi molempien joukkueiden pelissä. RB sai peliinsä hieman kuria ja järjestystä, todennäköisemmin Boyle ja T.Salama olivat vahanneet poikien kasvot ja antanut satsin piriä jokaiselle, siinä toivossa että peli rentoutuisi hieman.
Alku näytti olevat Virujen, RB:n maalivahti sai venyä kerta toisensa jälkeen erän ensisekunneilla kiekon eteen, jottei Virut enää lisänneet johtoaan.
Puolen välin jälkeen Boylen sopat ja piristeet alkoi vaikuttaa. Tästä sisuuntuneena Fruktus aloitti oman shownsa. Ensin 1-3, ja heti perään jatkoa 2-3:een. RB:n toivo palasi. RB:n painostus oli hyvin massiivista, kunnes jostain välistä PWNAGEr oli T.Salaman kanssa läpi ja kuinka ollakkaan PWNAGEr siirtää kiekon maaliin. Ja sama kuvio toistui toisinpäin. RB:n toivo oli menetetty, aivan kuin heidän akvaarion valo olisi sammunut. Hieman lohtua tilanteeseen loi RB:n tähtipelaaja Fruktus, joka laittoi vielä kerran pelivälineen pömpeliin.