Brutal KillersBrutal Killers 3 2 1
PePoPePo 49% 56% 48%
Brutal KillersBrutal Killers 50% 43% 51%
Hyvää iltaa naiset ja herrat ja tervetuloa seuraamaan Kiekkoliigan kauden 3/14 pronssiottelua PePo vastaan Brutal Killers!
Asetelmat tälle sunnutai-illan ottelulle ovat mitä mahtavimmat, pimeä, kylmä ja masentava marraskuun ilta ja ensilumi on maassa, joten tältä ottelulta voimme odottaa mitä tahansa.
Hallitseva mestari PePo lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina, mutta Brutal Killersien pojilla riittää taitoa, nälkää ja motivaatiota haastaakseen puolikuntoisen (joska) PePon.
PePolla on muuten tuttu kokoonpano (hari-naappi-miktok,) mutta GM-hari on nostanut välierissä täysin epäonnistuneen peipin tilalle mediaseksikkään Joskan, jolta voidaan odottaa ottelussa mitä tahansa.
Brutal Killers aloittaa ottelun tuttuakin tutumalla kokoonpanolla poro12-stp-kakki-inso.

Allekirjoittaneen tulosveto: 12-0 PePolle kertoimella 1,01.

00:00 kekki nappaa rutiinilla harin nenän edestä aloituksen, joka päättyy kiekon menetykseen, jonka seurauksena Joska pääsee kuin varkain nokikkain maalivahdin kanssa. Tarkka laukaus suoraan logoon!
02:31 0-1! stp yllättää PePon puolustuksen ja maalivahdin täysin siirtämällä kiekon reppuun!
03:50 Hyvän pyörityksen päätteeksi miktok pääsee kokeilemaan onneansa viiksiltä, mutta laukaus kilpistyy maalivahdin patjoihin.
05:24 1-1! Villikortti Joska laukeaa B-pisteiden välissä ja kiekko syöksyy maalivahdin ohitse verkon perukoille hienon kuvion päätteeksi. Miktok ja hari merkauttavat itselleen syöttöpisteet maaliin.
06:00 TÖÖT! Erä päättyy tasaisin merkein. Ottelu on PePon hallinnassa, mutta maalinteko tilanteen jakautuivat tasaisesti.

00:00 Toinen erä käyntiin PePon aloitusvoitolla.
01:40 PePo painostaa hyvin, mutta laukaukset kilpistyvät Brutaleiden maali edustalle parkkeerattuun julkiseen kulkuneuvoon.
03:00 PePo määrää pelin tahdin, mutta Brutalien puolustus kestää.
04:42 *** offside by PePo
04:57 Poro12 yrittää epätoivoista laukausta siniviivalta jonka PePon maalivahti koppaa ongelmitta.
05:32 Brutaleilta stp ja kekki karkaavat 2vs1 tilanteeseen haria vastaan joka hoitaa tilanteen helpohkosti.
06:00 Summeri soi ja toinen erä on saatu pakettiin. PePo hallitsee peliä selvästi, mutta Brutalien kurinalainen puolustus tylsyttää PePon yritykset.

00:00 PePo nappaa aloituksesta kiekon.
00:46 Naappi laukoo kaukaa -> maalivahti torjuu.
01:00 BK saa pitkästä aikaa painetta PePon päätyyn ja stp on päästä lyömään illan toisensa, mutta ei saa kunnon laukausta aikaan.
03:30 BK painostaa hyvin, mutta ei saa laukauksia aikaan.
03:50 *** icing by Brutal Killers
03:57 hari laukoo milte nollakulmasta tarkan laukauksen, mutta laukaus kimpoaa tolpasta ohitse.
06:00 Tööt! Varsinainen peliaika päättyy 1-1 tilanteeseen. Viimeinen erä oli tylsä, eikä mitään tapahtunut. Siirrymme jatkoajalle!

Jatkoaika:
00:00 Joska voittaa aloituksen, jonka jälkeen PePo käynnistää hyökkäyksen välittömästi.
03:22 VILLIKORTTI JOSKA RÄJÄYTTÄÄ PANKIN! miktok vapauttaa Joskan puolittaiseen läpiajoon ja Joska painaa kylmän viileästi b-pisteeltä kiekon reppuun. Ronssiset mitalit kaulaan PePolle!