TurtlesTurtles 0 4 9
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 45% 48% 49%
TurtlesTurtles 54% 51% 50%
Viides ja ratkaiseva ottelu alkamassa Metallurgin ja Turtlesin välillä. MM hallinnut hieman sarjaa, mutta Turtles voitti edellisen pelin jatkoilla joten tasaista ottelua odotan.

1.Erä

00:40 krugilla hyvä tontti mutta metrin ohi maalista.

01.05 pelle nousee novilla maalille ja vain Kap estää johtomaalin syntymisen.

03.07 0-1 ettan (krug, pelle,) MM puolustus aevan kassalla ja pelle kuljettaa tyhjiin jostain syystä tuomari näkee maalintekijäksi ettanin.

05:00 Peli aivan yhtä päätyä MM ei pääse omista pois.

05:36 Zudorimo b-pisteeltä reilusti ohi takakulman.

06:00 Tuomari viheltää pilliinsä ensimmäisen erän päättymisen merkiksi. Selvää Turtleshallintaa läpi erän.

2. Erä.

00:20 Sama mylly jatkuu MM päädyssä mihin se jäi ensimmäisessä erässä.

02:50 Apari laukoo B-pisteeltä mutta maalivahti kestää eikä pudottelekkaan kiekkoa Metallurgin toivomalla tavalla.

05:07 Käsittämätön virhe turtlespakilta ja Apari pääsee nousemaan aivan vapaasti maalinkulmalta, mutta taitaa käsi hieman täristä kun kiekko maalivahdille.

06:00 Toinen erä pelattu ja sanottakoon että peli aukesi hieman enemmän kun Metallurg lähti hakemaan tasoitusosumaa. Oli lähellä toisen erän lopussa, mutta tilanne tuli nopeasti ja Apari ei onnistunut viimeistelyssä.

3. Erä.

01.03 Tilannetta Turtlesmaalilla kun kolme MM pelaajaa ajaa voimalla kiekon kanssa muttei saa survottua sisään.

02:13 pelle vapauttaa ettanin puolittaiseen karkumatkaan mutta syöttö menee aavistuksen pitkäksi ja veto jää tuhnuksi b-pisteeltä.

03:00 Metallurg sulkee kiekon maalivahdille, nyt alkaa loppukahinat.

04:46 Kotijoukkue ottaa maalivahdin pois ja laatikkoon hyppää illmac.

05:19 0-2 pelle (krug, hax). pelle nousee sankariksi ja voisiko sanoa jo että ratkaisee pelin.

05:54 0-3 ettan (pelle) kuljettaa kiekon tyhjään maaliin.

06.00 Kolmas erä ohi ja Turtles ottaa kolmannen otteluvoittonsa Metallurg Magnitogorskista. Ansaittu voitto Turtlesille. Turtles kohtaa suurella todennäköisyydellä PePon välierissä ja se tulee olemaan vielä kovempi mittari kuin Metallurg Magnitogorsk joka pelannut hyvän kauden, mutta ratkaisupaikoissa ei ollut riittävää terävyyttä katkaista Turtleksen selkärankaa.

Onneksi olkoon Turtlesille Välieräpaikasta!!!
Tuomari: Minarelli
Lisätty: 26.10.2014 21:15