TurtlesTurtles 2 1 2
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 2 1 4
TurtlesTurtles 57% 47% 38%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 42% 52% 61%
Kiekkoliigan kauden 3/14 playoffeja pelataan tänään sunnuntaina kovalla tahdilla - nyt alkava ottelu Unibet-ottelupari Metallurg Magnitogorskin ja Turtlesin kesken on kolmas laatuaan.
Ottelusarja on tilanteessa 1-1 ja tiukan, jatkoajalla päättyneen toisen ottelun jälkeen on jännittävää nähdä mitä kolmas ottelu tuo tullessaan.
Oma veikkaus: 3-1

1.ERÄ

2:05 0-1 Zudorimo (Kap)
Kap syöttää vapauttavasti Zudorimolle, joka laukoo tarkasti ohi maskista hölmistyneen maalivahdin siniviivan kupeesta!

3:27 Loistava poikkikentänsyöttö haxilta pellelle, mutta MM-puolustus ehtii hätiin.

3:57 Kap syöttää Aparille maalin takaa, mutta tämän laukaus kilpistyy puolustukseen.

5:00 Muutama nopea syöttö Metallurgien päädyssä ja pelle saa kohtuullisen vetopaikan - vaarallisesta laukauksesta koituneesta reboundistakaan kiekkoa ei kuitenkaan saada häkkiin.

5:47 Kotijoukkueen hyökkäys jallittaa huigta, mutta selkeästä ylivoimahyökkäyksestä huolimatta MM:n maali pysyy puhtaana.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi hienoisessa vierasjoukkueen hallinnassa, jonka myötä maali myös nähtiin. Metallurg sai hidastettua hyvin Turtles-hyökkäykset omalla siniviivalla, joten vaarallisia kotijoukkueen hyökkäyksiä ei nähty muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta.
Erän loppupuolen hallinta siirtyi taas hieman Turtlesille, joten erittäin tasaisista merkeistä jatketaan toiseen erään.

2.ERÄ

Erän alkupuolella Metallurg ei saa hyökkäyksiä käyntiin vaan pitkiä kiekkoja nähdään.

2:15 Kovaa hässäkkää MM-maalilla.

3:28 Turtles ylivoimahyökkäyksessä - pelle yrittää itse leikaten keskelle, mutta ei maalia.

3:57 Kiekko on pyörinyt lähes koko erän MM-päädyssä, mutta tästäkään kovasta krugin vedosta ei synny maalia vaan kiekko viuhuu ohitse.

4:45 huiglta karmaiseva Lukakumainen harhasyöttö suoraan pellelle omalla puoliskolla, maali pysyy silti varjeltuna.

5:16 pelle syöttää hyvin toiseen aaltoon haxille, jonka veto viuhuu ohi.

Toinen erä oli lähes täydellistä kotijoukkueen hallintaa(kiekon tilastot?) mutta loistava Metallurg Magnitorskin neljän miehen puolustus piti vastustajan lähes kokonaan poissa parhailta maalipaikoilta.
Parin yksilövirheen kautta Turtles pääsi kuitenkin yrittämään paikoista, joista maali olisi pitänyt syntyä näissä ratkaisupeleissä. Jos kolmas erä imitoi edeltäjäänsä, tullaan tasoitus kuitenkin näkemään.

3.ERÄ

0:38 Kap vie kolme Turtles-pelaajaa täysin pihalle äkkipysäytyksellään, syöttää Aparille jonka vedon eteen ehtii Turtles-puolustaja.

1:26 0-2 Zudorimo (Kap, Apari)
Apari syöttää Kapille yläb-pisteeltä, joka jakaa vapauttavasti edelleen Zudorimolle, jonka tarkka ja tulinen kuti viuhuu takanurkkaan alemmalta b-pisteeltä!

2:50 pellelle pelataan paikka b-pisteelle, veto on kuitenkin heikko.

3:11 1-2 pelle (hax)
pelle nousee 2v1-tilanteessa kohti maalia ja päättää laukoa itse - ratkaisu on oikea sillä tarkkaakin tarkempi veto iskeytyy vastuttamattomasti tolpan kautta sisään!

4:02 2-2 krug (hax, ettan)
ettan ja hax alustaa krugille hyvän vetopaikan ja tasoitus syntyy b-pisteen tuntumasta!

5:58 Aparin kesotus maalille ei onnistu ja jatkoajalle edetään jälleen.

4:17 Turtles-maali täysin tyhjänä maskin ansiosta, siniviivalta lähtenyt laukaus kohdistuu kuitenkin juuri väärään kulmaan, jossa maalivahti odotti.

Dramaattinen kolmas erä alkoi samanlaisesti kuin ensimmäinen; Metallurg-painostuksella. 0-2-maalin jälkeen tuntui jo siltä, että vierasjoukkue ottaisi tärkeän kiinnityksen kohti välieriä, mutta kenties hetkellinen hyvän olon -tunne koitui kohtaloksi Turtlesien noustessa kahden maalin tapioasemasta tasohin.
Turtles siis sai maalihanansa auki juuri oikealla hetkellä ja edellisen ottelun tapaan edetään jatkoeriin.

1. jatkoerä

1:14 3-2 krug (pelle, ettan)
pelle jakaa krugille viivaan ja loistava laukaus uppoaa verkkoihin! Erinomaisella maskilla oli myös osansa maalissa.

Heti ensimmäisen jatkoerän alkuun Turtles nappaa toisen voittonsa ottelusarjassa!