TurtlesTurtles 2 0 4
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 49% 44% 36%
TurtlesTurtles 50% 55% 63%
Metallurg Magnitogorsk - Turtles

Etelä ottaa haxin paikan puolustuksessa, mutta muuten joukkueet jatkavat samalla kokoonpanolla,
kuin viimeksikin.

1. Erä.

(1:10) Kap ja Apari saa syötöt, kun zudorimo vetää kiekon etukulmasta häkkiin ja peli on 1-0!

(2:40) Apari syöttää ja Kap tekee ja peli on jo 2-0

mitä vittau

(3:20) Krug on laittaa kiekon reppuun, mutta maalivahti venyttää hienosti.

(3:40) Apari syöttää pleksin kautta Kapille, kap yrittää wristillä sisään, mutta ohi menee.

(4:53) Pelle tulee keskeltä ja saa pidettyä kiekon itsellään, jatko viereen ettanille, joka vetää kiekon etukulmaan ja kaventaa pelitilanteeksi 2-1!

1. Erä päättyy

MM saves 3 poss 49% Zudorimo 1+0 Apari 0+2 Kap 1+1
Turtles saves 2 poss 50% ettan 1+0 pelle 0+1

Tasaista vääntöä, ja tilanne voisi olla myös Turtlesien hyväksi.

2. Erä.

(2:12) ettan vetää b-pisteeltä, maalivahti saa torjuttua, krug on päästä kuljettamaan tyhjään, mutta
ei aivan ehdi kiekkoon.

(3:00) Turtles on hallinnut tätä erää, mutta tasoitusmaalia ei ole nähty ainakaan tähän mennessä.

(3:43) Sieltä tasoitusmaali tuleekin jota odotettiin! Etelä ja krug saa syötöt, kun pellelle tehtiin
hyvä paikka b-pisteelle, josta pelle ei erehdy vaan rutiininomaisesti laittaa kiekon ohi maalivahdin
ja tilanne on tiukka 2-2!

2. Erä päättyy

MM Saves 2 poss 44% Zudorimo 1+0 Apari 0+2 Kap 1+1
Turtles saves 0 poss 55% ettan 1+0 Etelä 0+1 Krug 0+1 pelle 1+1

Erä meni täysin Turtlesien nimiin ja metallurg oli täysin vastaanottava osapuoli, kolmannesta erästä
on tulossa todella tiukkaa vääntämistä!

3. Erä.

(3:23) Zudorimo vetää b-pisteeltä, riparista hirveä taistelu, mutta turtles saa siivottua kiekon.

3. Erä päättyy

MM Saves 0 poss 36%
Turtles saves 4 poss 63%

Tasaista vääntöä, ja molemmat välttelivät virheitä ja pelasivat varmasti tämän erän.

Jatkoaika.

(2:09) apari pääsee vapaasti b-pisteelle ja veto, mutta maalivahti torjuu!

(5:58) Apari pääsee vapaasti vetämään ja vetää pienestä kulmasta takakulmaan ja tekee ratkaisevan maalin metallurgeille ja metallurgit siirtyvät
sarjassa 2-1 johtoon!

MM Tärkein pelaaja: Apari
Turtles tärkein pelaaja: pelle
Tuomari: Tunde
Lisätty: 26.10.2014 20:11