Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 5 4 2
TurtlesTurtles 50% 49% 46%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 49% 50% 53%
Alkamassa on Turtlesien ja Metallurg Magnitogorskien toinen kohtaaminen!

Ensimmäinen ottelu päätyi niukasti Turtlesien 2-4 voittoon, jossa Turtles teki viimeisen maalinsa
tyhjään reppuun, ja toisesta kohtaamisesta on lupa odottaa yhtä tiukkaa kuin edeltäneestä.

Turtlesien kokoonpano:

hax - krug // ettan - pelle

Metallurgien kokoonpano:

huig - Kap // Apari - Zudorimo

1. Erä.

(3:05) pelle on päästä kuljettamaan tyhjään reppuun, mutta puolustus saa juuri riistettyä kiekon tärkeällä hetkellä.

(4:47) Kap riistää kiekon, ja pääsee 2vs1 tilanteeseen, mutta hax blokkaa Kapin vedon

(5:01) ettan on päästä vetämään tyhjään pömpeliin, Kap on kuitenkin onneksi paikalla putsaamassa
kiekon pois omalta maalilta

(5:35) Kap syöttää ja Apari on läpi, mutta puolustaja aivan takana, Apari kuitenkin rutiininomaisesti
laukoo kiekon takakulmaan ja peli on 0-1!

Turtles saves 1, poss 49%
MM Saves 5 poss 50% Kap 0+1 Apari 1+0

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, ja molemmat joukkueet tekivät pikkuvirheitä, joista olisi voinut tulla lisämaaleja, mutta ne pystyttiin paikkaamaan hyvin. Erän lopussa kuitenkin Turtlesin puolustus
oli aavistuksen jäljessä ja Metallurgit rankaisi tästä armotta.

2. Erä.

(2:50) Pelle riistää hyvin kiekon, ja ettanille aukeaa hyvä paikka tuoda pelitasoihin, mutta maalivahti
vetää pidemmän korren ja peli säilyy metallurgien johdossa.

(3:28) Kap syöttää ja Apari & Zudorimo on läpi, Apari syöttää ja Zudorimo kuljettaa onen helposti sisään.

(5:08) icing by Turtles

(5:15) Zudorimo ja Kap syöttäjinä, Apari laittaa kiekon helposti takakulmaan ja peli on jo 0-3!

(5:48) ettan syöttää pellelle, veto, jonka maalivahti torjuu, mutta ripariin ei metallurgien puolustus
enää ehdi ja krug kuljettaa turtlesit 1-3 kavennukseen!

Turtles saves 2 poss 50% ettan 0+1 krug 1+0 pelle 0+1
MM saves 4 poss 49% Kap 0+3 Apari 2+1 Zudorimo 1+1

3. Erä.

(0.33) Kap syöttää ja Apari leikkaa keskeltä ja kuljettaa kiekon ohi jäätyneen veskarin ja peli on 1-4!

(1:42) Kap syöttää ja Apari & huig on läpi ja onemaali ja peli on 1-5

(2:02) ettanille syöttö, kun krug saa kulmassa kiekon ja ohittaa helposti maalivahdin ja kaventaa
tilanteeksi 2-5!

(2:50) pelle ja ettan saa syötöt, kun Hax vetää kovan sniperin etukulmaan ja tilanne onkin jo jännittävä
3-5!

(3:55) tyhjä maali ja Zudorimo, ja Apari saa syötöt, kun Kap vetää kiekon maaliin 3-6 tämä on lopun alkua!

(4:16) apari vetää kiekon taas tyhjään maaliin ja peli on 3-7!

(4:18) Veskari takasin maaliin

3. Erä päättyy

Turtles saves 2 poss 46 hax 1+0 ettan 0+3 krug 2+0 pelle 0+2
MM saves 2 poss 53 kap 1+5 apari 4+3 zudo 1+2 huig 1+0

Ottelu repesi 1-4 maalin jälkeen, joka oli Turtlesien mielestä lagimaali, mutta tätä ei korvattu ja karkumatka alkoi tästä ja sitä ei saatu kurottua kiinni, runsas maalinen ottelu, toisin kuin ensimmäinen playoff ottelu