goatse poijatgoatse poijat 1 1 4
The OldtimersThe Oldtimers 0 2 4
goatse poijatgoatse poijat 49% 49% 44%
The OldtimersThe Oldtimers 50% 50% 55%
Alkamaisillaan ottelu goatse poikien ja The Oldtimersin välillä. Odotettavissa tiukka ottelu, tulosveikkaus vedetään hieman kotiinpäin: 2-4.

Kokoonpanot:

GP: ihq-PINSEMIES-nrg-pac
Oldtimers: wilz-riazli-Rick-trek

Ensimmäiset 30 sekuntia kiekko täysin goatse poikien hallussa.

Minuutin kohdalla pienen Oldtimers pyörityksen jälkeen Rick pääsee kokeilemaan maalintekoa, tuloksena laukaus maalivahtia päin.

n. 1:30 pelattuna kun nrg ja pac juonivat hyökkäyspäässä tekopaikan. Ei kuitenkaan maalia.

2:26 trek koittaa horjuttaa gp:n maalivahdin henkistä kanttia, *** violent behavior by trek

2:52 1-0 nrg (PINSEMIES, ihq) Tuomarin silmät kieroilivat sen verran, että meni täysin ohi.

n. 3:30 ihqn loistava lätty löytää pac:n lavan, kiekko kimpoaa vain senttejä maalin ohi.

4:38 pelattu ja trek pääsee kilauttamaan tolppaan, jatkotilanteesta wilz yrittää runnoa kiekon väkisin maaliin, mutta gp puolustus kestää.

Ensimmäinen erä pelattu ja erätauolle siirrytään goatse poikien 1-0 johdossa. Ottelun ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla oli muutama tekopaikka, joista goatset saivat yhden iskettyä.

goatse saves: 1, poss: 49%
oldit saves: 0, poss 50%

1:10 pelattuna toista erää ja pac tykittää tulisesti vain hieman maalin ohitse.

1:25 pelattu ja goatseille 2/3vs1 hyökkäys, pac laukoo, ei mene.

n 3:00-3:30 oldtimers pyöritystä kulmissa

4:11 Oldtimersit ovat lähellä 2vs1 hyökkäystä, joku kuitenkin ennättää paitsioon.

4:59 pelattu kun kiekko kierrätetään nätisti viivaan ja wilz pasauttaa lukemat 1-1. wilz (riazli, trek)

5:40 riazli pääsee tykittämään ihan ookoo paikalta. Ihan ookoo veto sieltä lähtikin, mutta ei maaliin saakka.

Toinen erä pelattu, tasalukemat taululla. Melko sekavaa peliä kummaltakin jengiltä. Jälleen muutamat paikat onnistuivat molemmat luomaan ja tällä kertaa Oldtimers rokotti yhdestä. Kolmanteen erään jännittävästi 1-1 tilanteesta.

Goatse saves: 1 poss: 49%
oldit saves: 2 poss:50%

n. 10 sekunnin pelin jälkeen nrg lähes nokikkain maalivahdin kanssa, yritys jää kuitenkin vaisuhkoksi.

00:39 wilz pääsee käyttämään järkyttävää kanuunaansa toistamiseen, tuloksena 1-2 maali. wilz (riazli, Rick)

1:08 Oldtimers 2vs1 hyökkäys, trek päättää koittaa itse, ei maalia.

2:10 Rick vetää vihaisen maamyyrän, riparit pomppaa vielä lapaan, mutta rannari suuntautuu liiaksi keskelle.

2:54 riazli pääsee kokeilemaan, gp puolustus blokkaa hyvin.

3:10 trek tyrää selkeän 2vs1 hyökkäyksen kynäilyllään.

3:33 trek riistää kiekon gp pakilta ja laukoo tolppaan.

4:26 nrg laukoo tarkan laukauksen, mutta Oldtimers maalivahti venyy loistavasti kiekon tielle.

5:44 trek namuttaa Rickille maagisen syötön ja peli 1-3 Rick (trek, riazli)

Ottelu päättynyt, Oldtimers vie 1-3 voiton. Melko odotetun tasainen ottelu ja Oldtimers iski kiekot paremmin verkon perukoille.

Goatse saves: 4 poss: 44%
Oldit saves: 4 poss: 55%

*** wilz - Puolustuksen lukko ja lisäksi kaksi helvetin tärkeää osumaa.