yoyo, kääkkä.teekoo kakeliigan runkkispeli drunkkenit veeäs insomnian qltsipuppelit alkamaisillaan, luvassa varmasti ihan vitjan hyvää viihdettä kaikin
puolin.

sitten mennää, eka erä käyntiin jee!

00.01 alotus helpohkosti vierasjoukkueen hyväksi

00.30 pelissä on jo ehtinyt tapahtua, molempiin päihin irronnut yksi 2v1-hyökkäys, ei maaleja

01.00 tiukkaa keskialueen pyörimistä, kekki heittää nopeella stpn irti pisteelle ja siäl o, tää jannu ei erehdy. stp 1+0, kekki 0+1

01.54 nopeatempost kiekkoo, mennään vähä päädystä päähän

02.15 alotus bkn päädystä, lennart nappaa pikkumustan, heittää söpön taakse dartsille joka laittaa maskin läpi pussiin. darts 1+0, lennart 0+1

02.30 keskialotuiksesta nopea hyökkäys bkn päähän, guerin irti pisteellä ja tarkka laukaus uppoaa takanurkkaan, villi aloitus pelille! g 1+0, darts, lensu 1+1

03.40 bk pyörittää villisti vastustajan päädyssä, mutta maalipaikkaa ei löydy.

04.33 paitsio by bk, säännöt. alotuista seurasi stpn yritys pisteeltä joka valitettavasti osuu suoraan deeällän lihamuuriin.

05.10 villiä myllyä taas drunkeneiden päässä, nättiä kiekon siirtoa jonka päätteeksi kekki lätkäsee lätyn pisteeltä ineen. gkki 1+1, inso 0+1, stp 1+1
05.30 erän loppuun darts pääsee viel kokeilemaan pisteeltä, logoon osuu, riparinkin räpläsi mettään.

kakkoserään lähdetään 2-2 tasatilanteesta, näin nopeasti katsottuna ensimmäinen erä oli selkeästi vieraiden hallinassa.

00.01 alotus jälleen bklle ja kiekko nopeasti vastustajan päätyyn, veto ei kuitenkaan pääse perille asti.

00.30 lennart meinas hassutella etuseen nopeasta vastahyökkäyksestä, maalivahti oli kuitenkin ovelampi.

01.00 jälleen mennään päästä päähän, molemmat maalivahdit keräävät torjunnan.

02.00 bk tekee drunkeneiden omistalähdön erittäin vaikeaksi taitavalla karvauksella

02.20 joku peeloilee, hu0h

03.00 bk jälleen siirtelee kiekkoa näppärästi viivan kautta, josta inso irtoaa avonaiseen vetopaikkaan ja siäl o! tarkka laukaus takakulmaan, oee.

04.34 poro12 yllättää vanhanaikaisella, vierasjoukkue ottaa vahvan johdon ottelun toisen erän loppuun.

05.00 kovaa kamppailua kiekosta

05.59 TÖÖT, kotijoukkue käänsi kiekonhallintaa jonkunverran, mutta vieraat rankaisivat armottomasti paikoista. vikaan erään lähdetään 2-4 tilanteesta killerien hyväksi, jännän äärellä ollaan!!

kolomas (3.) erä laitetaan käyntiin

00.01 aloituskiekko jää pyörimään keskiympyrän tuntumaan, josta poro irtoaa puolittaiseen läpiajoon. muuri kuitenkin repii hihasta, ei maalia.