Tilastot

KuolemaKuolema - PelijengiPelijengi 1-3

Tehopisteet

KuolemaKuolema
Juhanuha 0+0=0
Rolsku 0+0=0
Sepsi 1+0=1
togo 0+0=0
Wrss 0+1=1
xDD 0+0=0

PelijengiPelijengi
Arto 1+0=1
Bonk 2+1=3
obZen 0+0=0
omi 0+0=0
zorero 0+2=2

Raportti
1. erä

- maaliton -

2. erä
1-0 Bonk (zorero)
1-1 Sepsi (Wrss)
2-1 Arto (zorero, Bonk)

3. erä
3-1 Bonk

Aiemmin päivällä peeloillut Pelijengi kohtaa piste per peli keskiarvolla pelanneen Kuoleman.
Pelijengi aloittaa ottelun vahvasti, kun taas oudoissa peliasuissa pelaava Kuolema menettää kiekkoja jatkuvasti keskialueella. Paras paikka siunaantuu zorerolle kahden minuutin kohdalla, mutta nousu laidalta päättyy laukaukseen maalivahdin syliin.
Ilman Erroria pelaavaa Kuolemaa vaivaa mielikuvituksen puute hyökkäyspäässä. Erän lopussa Kuolema pääsee kuitenkin kuin varkain 2vs1 hyökkäykseen, mutta Arto napsii rutiinilla Kytiksen syötön.

Toiseen erään Bonk tulee Miikan tilalle ja Wrss korvaa Rolskun.
Wrss pääseekin heti noin minuutin kohdalla kasvokkain veskarin kanssa, mutta laukaus suuntaantuu suoraan päin.
30 sekuntia myöhemmin Pelijengi painostaa, Arto laukaisee pelaajamuurin takaa, mutta kiekon eteen ennättää kuolemapuolustajan luistin. Heti perään zorero pääsee yrittämään maalinedestä, mutta maalivahti aavistaa oikein. Lopulta Pelijengi katkaisee hyökkäyksen puolustussiniviivallaan, zorero ja Bonk pääsevät nopeaan 2vs1 hyökkäykseen ja Bonk upottaa varmasti takakulmaan.
Pian kuitenkin maalin jälkeen Sepsin huima siniviivaveto ilman maskia livahtaa maalivahdin räpylän alta. Paine kuitenkin pysyy Kuoleman päädyssä ja aivan erän lopussa zorero päättää heittää limpun maalille jossa on Arto odottamassa riparia ja Arto rutiininomaisesti sivaltaakin kiekon reppuun vaikka nokka olikin kohti väärää maalia.

Zorero->Miikka, Sepsi->Rolsku.
Erän alussa Kytis kaatuu ja Ndur tulee tilalle. Ndur kuitenkin heti alkaijaisiksi tarjoilee Bonkille paikan mistä pitäisi tehdä, mutta veto suuntautuu kohti veskaria. Heti tämän jälkeen Wrss harhauttaa Pelijengin puolustuksen, nousee maalille, ja syöttää väärälle pelaajalle. Tasoitusmaali haihtuu automaattisyötön tarkkuuteen.
Erän puolivälissä Kytis määrätään Ndurin tilalle, jonka jälkeen peli siirtyy jälleen Kuoleman päätyyn. Maalivahdin pois ottaminenkaan ei auta, kun togo menettää kiekon alimpana pelaajana ja Bonkilla on helppo homma pistää kiekko reppuun.
Kuolema pääsi kuitenkin vielä pistämään kiekon maaliin, mutta tuomari (en minä) hylkää maalin Rolskun ollessa liian kauan maalivahdin alueella.

*** Bonk
** zorero
* Wrss
Tietoja
Tuomari: ryan
Lisätty: 19.03.2006 21:54

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.