Viimeiset HitaatViimeiset Hitaat 3 1 4
Washington CapitalsWashington Capitals 46% 46% 55%
Viimeiset HitaatViimeiset Hitaat 53% 53% 44%
ERÄ yx

ViHi aloitti erän kovalla painostuksella, erityisesti Retolta paljon tulisia laukauksia. Myös vrum vrum Ferrarilla oli paikkansa, kolmannen minuutin kohdalla Vaeskille pelattiin tyhjä maali, mutta jlo esteli tehokkaasti ja kiekko päätyi maalivahdille. Ajassa 3:54 Hitaiden yritys palkitaan Reton laitettua kiekon maaliin playan kudin riparista. 4:23 playa iskee samanmoisen jlon riparista. Sera kaventaa kuitenkin 5:03 riistettyään kiekon jlon lavasta, ja kuljetettuaan sen tyhjänä ammottaneeseen etukulmaan.

ERÄ kax

Duma on vessassa, pelaajat ovat aloittaneet omatoimisesti ja peli on kääntynyt - tilanne 3-2, Sera 3+0. 4:03 Patrick karkaa läpiajoon ja tekee varmasti. 5:30 Hayek veivailee Ferrarin puolustuksen ohi ja syöttää Retolle onen, 4-3.

ERÄ kolm

Playa viimeistelee hattu tenpun 1:20 Sera teke neliännen maalin 1:29 peli ajassa. Reto tasoittaa 4:45, hiano veto p-bisteeltä. Reto iskee voitto--osuman 15 secuntia nenne loppua,,, hyvä peli.,,