PePoPePo 0 2 2
Voodoo PeopleVoodoo People 4 3 1
PePoPePo 59% 64% 62%
Voodoo PeopleVoodoo People 40% 35% 37%
spektaakkelimaisen sarjan ensimmäinen ottelu on alkamaisillaan, ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kentälläkin taidetaan olla pienessä romillessa pikun henkäyksestä päätellen..

aloituskokoonpanot

PePo : hari, Naappi , miktok, peipi
VP : Fice, Shefki, Daasaman, -piku-

PePo painostaa jatkuvasti VP:n päätyyn, luoden vaarallisia maalipaikkoja..

5.02 pankki räjähtää VP:n menettäessä vaarallisesti kiekon siniviivalla ja Naappi jysäyttää pelin yhteen nollaan. Ei syöttäjiä

ensimmäinen erä suvereenia Pepon hallintaa. VP:n jo legendaariseksi muodostuneella playoff kokoonpanolla höystettynä Daasamanilla, on nyt todellinen tasonnoston paikka. 1-0 lukemista toiseen erään.

Ennenkuin erää on keretty edes kahta minuuttia pelata PePo on rakentanut jo monta vaarallista tekopaikkaa, kuitenkaan maalinteossa onnistumatta.

2.erä ei touta lisäosumia PePon runsaista maalinteko paikoista huolimatta. Erittäin terävää karvauspeliä kaksikolta peipi & miktok.

2-0 peipi täräyttää kiekon peltiin, alustajina veljesduo

3-0 miktok lyö viimeisen naulan arkkuu.

PePo tarraa kiinni finaalipaikkaan ensimmäisellä voitolla.
Tuomari: zibbi
Lisätty: 19.05.2014 20:07