Old & NotoriousOld & Notorious 3 1 1
RoversRovers 2 2 6
Old & NotoriousOld & Notorious 51% 53% 52%
RoversRovers 48% 46% 47%
Ratkaisu on käsillä, pystyykö Rovers vielä nousemaan selkä seinää vasten -tilanteesta ottelusarjan voittoon? Jotain täytyy tapahtua, koska Noppien puolustus on kiven kova ja Rovers ei ole vielä kertaakaan maaliverkkoja päässyt pöllyttelemään.

2:09 sambu yrittää laukausta pakin jaloista kohti maskissa olevaa maalivahtia tai siis maalia... no ei mene kuitenkaan kumpaankaan osoitteeseen.
4:04 Nopat pitävät kiekkoa keskialueella. Ei näytä olevan kiire minnekkään, aivan kuin ei pidäkkään. Hienoa playoff-lätkää.
5:05 sambu laukoo b-pisteeltä maalivahti sylkee kiekon puolustukselleen.
5:28 Aivan tukossa koko keskialue. Ihan kuin minun nenä.
5:55 1-0 pölöhö (Väinämö, Juus0) - Tuomarikin oli jo valmistautumassa erätaukoon niin sieltä se pölöhö vaan tulee ja tinttaa pukukoppimaalin. Alkaa olla Roverssilla toivoton urakka.

0:00 Vieläkö kestää Noppien nollapeliputki Divarin playoffeissa? Tällä hetkellä minuutteja kasassa HUIKEAT 42!
0:30 Topham laukoo, vaarallinen pomppu jää maalin eteen, mutta Divarin kovin puolustus (no kyllä!) selvittää tilanteen.
1:41 Juus0 ampuu hehtaarikanuunallaan ohi maalin.
2:45 sambu pääsee maalivahdin kanssa napit vastakkain. sambu kai jäätyy tilanteessa ja maalivahti ottaa kohti tulleen kiekon kiinni.
VAIHTO: Väinämö taas pois ja Rudius tilalle.
4:51 harvinaista. Rudiuksen avaus pitkäksi.
5:04 2-0 sambu2 (Rudius, Juus0) - sambu puskee laidasta alueelle ja pistää keskityksen maalille. pölöhö puskee sisään, mutta tehomerkintää hän ei saa vaikka kuinka tuomarilta kinuaisi.

0:00 Uskoakseni viimeinen erä tätä sarjaa pyörähtää käyntiin. Rahani voisin Noppien voittoon sijoittaa.
1:12 sambu saa kiekon maalin eteen, mutta ei saa laukaustaan pelaajamassan läpi.
2:21 3-0 pölöhö (Rudius) - pölöhö ja Rudius pallottelevat Roverssin solmuun ja pölöhö tuikkaa kiekkon maaliin.
3:36 Bizonilla vetopaikka, Rudius blockkaa kudin ja käynnistää vastahyökkäyksen, josta ei sitten tulekkaan mitään.
5:44 Topham on päästä avopaikkaan ja rikkomaan Noppien nollapelin, mutta Toad menee maalivahdin alueelle ja peli seis.