1ERÄ
drunken aloitus voitto
marcelo veto b. piste päin mokkee
JOKU VETO EN NÄHNY
veto passi marcelolle mut kiekko pomppaa maalin yli ihmeellisesti ei maalia tullut
kalezki riistää, vie pakin ja spegu POMMITTAA TYYNEN RAUHALLISESTI

2ERÄ
Marcelo teki maalin 0.36 Garon syötti näyttävästi. Syöttöpisteille kolmanneksi pääsi myös Sydis.
Peli oli silmiä hiveltelevää katsottavaa, molemmat pelaava loistokasta intenet jää kiekko.
2.56 Kalezki laukoo, mutta tolppalaukas ei mene maaliin
3.30 Pipa kiersi maalin takaa ja Marcelo veti suoraan syötöstä häkin!
3.49 Garon tekee maalin! tämähän on yhtä kulutusjuhlaa! Syöttäjänä toimi Marcelo.
Hermosteneisuus väijyy pirujen pelipaitojen alla. Olisiko tämä SITTENKIN joku Pirujen taktiikka hämätä vastustajia? Se jää nähtäväksi.
Tilanne ennen kolmatta erää on Drunkeneille 2-3. Pirujen taukotiloissa käydään kovaa keskustelua tulevan erän taktiikoista. Drunken lepre ei voi myöskään soitellen sotaan lähtejä. Matsia on vielä kokonainen erä jäljellä.

3ERÄ
0.57 Garon iskee taas kerran häkin. syöttäjänä Pipa 0+2
1:47 Pipa yksin läpi tolppa laukaus!
2.13 Marcelo iskee maalin taas kerran. Syöttäjänä pipa ja Garon. Tilanne on jo 2-5 Drunkken leprechaunseille
Pelataan viimeisiä minuutteja. Sapettavia sekunteja ja kovia kamppailuja. Tuntui, että Drunken leprehaun on voittamaton!
Pipa puoliläpärissä mutta maalia ei syntynyt.vielä mutta hyvä
4.55 Garon veivaa ilmiömäisen hienosti maa veivin ja Pirujen pakit katsovat. että HERRANEN- AIKA MIKÄ SIELTÄ TULEE - SIELTÄ TULEE MAAAAALI! Raipen rooliin astunut Pipa on jo syöttämässä 4. (neljättä) kertaa maalia.
Kiitoksia sateli puolin jos toisin Peli oli hyvin vauhdikasta katsottavaa ja maaleja syntyi solkenaan Piruilla tulee olemaan synkkä ja myrskyinen tie mikäli pukukopissa ei saada taktiikoita kontrolliin Urhoollisesti kampoihin pistänyt Pirut kaatui lopulta maalein 2-6

Naisen kommentteja: Käsitellään tämä peli rauhassa, katsotaan mitä voidaan parantaa ja mennään pikkuhiljaa kohti sunnuntaita. Turha tässä on alkaa sitäkään liikaa miettiä ja stressailla. Vastustaja kuin vastustaja - jatkoon mennään vain voitoilla.