Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 3 4 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
DevilsDevils 60% 47% 52%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 39% 52% 47%
Keskiviikkoillan liigamittelö on juuri alkamaisillaan, MM voitti juuri HC Tyrmäyksen luvuin 8-4. Pirut eivät ole tänä iltana pelannut vielä liigaa. Saa nähdä jatkuuko Metallurgin hyvä vire tässä pelissä. Pirut lähtevät otteluun suhteellisen kylmiltään, eivät pelanneet edes harjoitusottelua ennen tätä peliä.

*** Ensimmäinen erä ***

Ensimmäinen minuutti on tasaista keskialueen vääntöä, kumpikaan joukkue ei päässyt vielä vetämään.

1.10 zudorimo yrittää vanhanaikaista, yritys kuitenkin jää maalirautoihin

1.17 Kap pääsee laukomaan B-pisteen tuntumasta, maalivahti kuitenkin torjuu laukauksen.

1.40 kalezki sekä spegu pääsee 2vs2 hyökkäykseen, kalezkin laukaus kuitenkin osuu punaiseen puolustukseen.

2.28 Pelin ensimmäinen katko, paitsio mutta aloitus tuodaan MMn päätyyn

2.35 zudorimo sekä illmac pääsee 2vs1 mutta bartowski saa katkaistua syötön.

3.20 spegu pääsee laukomaan, kap edessä

3.30 spegu pääsee yrittämään rannelaukausta suhteellisen kaukaa, maalivahti torjuu!

4.15 kap sekä zudorimo 2vs1 hyökkäyksessä, kap heiluu sekä vetää ympyrästä luokattoman vedon kohti maalivahtia, mokella ei ongelmia

5.00 zudorimo nappaa bogdanilta kiekon sekä pääsee vetämään

5.10 0-1 !!!!!!!!! Jälkitilanteesta kap pääsee vetämään ja illmac kuljettaa kiekon tyhjään maaliin riparista!!

*** ENSIMMÄINEN ERÄ ON OHI ***

Ensimmäinen erä oli näennäistä pirujen hallintaa, paremmat paikat mielestäni oli silti metallurgilla.

*** ROUND TWO ***

1.21 1-1 !!!!!!! Kalezki rannelaukauksella sisään, spegulle syöttöpiste tähän

1.31 2-1 !!!!!!!!!! Spegu pääsee laukomaan bpisteeltä, tolpan kautta sisään,

1.37 taas kolisee Metallurgin tolpissa, tätä tilannetta en valitettavasti nähnyt.

2.15 illmac laukoo kaarelta, pääsee myös itse ripariin mutta ei tulosta

2.53 spegu laukoo bogdanin syötöstä, ei maalia

3.28 Kap laukoo päin bartowskia, vastahyökkäystä toiseen suuntaa tilanteen jälkeen

3.45 illmac pääsee hieman varkain kasvotusten maalivahdin kanssa, mokke kumminkin pääsee kiekkoon kiinni

3.55 spegu pääsee jälleen vetämään, maalivahti torjuu

5.10 3vs1 hyökkäyspiruilla!! syöttömylly pyörii mutta spegun syötöstä kalezki kuljettaa tyhjästä maalista sivuverkkoon

5.30 2vs1 mutta spegu vetää päin puolustajaa

5.50 Kap vetää ja illmac on tehdä toisen maalin riparista, kiekko ei tartu mukaan

*** PERIOD 2/3 OVER ***
Pirut pääsivät peliin paljon paremmin mukaan, paikat selkeästi piruille.

*** FINAL ROUND ***

ensimmäiset 2 minuuttia tasaista vääntöä

2.45 spegu syöttää kalezkille maalin eteen, mailaviidakko estää kuitenkin maalin synnyn

3.10 illmac pääsee yrittämään maalia, ei tulosta

3.42 3-1 !!!!!!!!!!!!!!! Bogdan tekee, missasin maalin koska real madrid juuri teki maalin