PePoPePo 0 3 4
DevilsDevils 3 1 5
PePoPePo 63% 59% 53%
DevilsDevils 36% 40% 46%
Pirut haastaa vahvavireisen PePon Kiekkoliigan ottelussa samaan aikaan kun Kärpät ja Tappara pelaavat liigan mestaruudesta.

Eka puolikas erästä tunnustelua, PePolla lievä hallinta pelistä, Piruilla vaikeuksia hyökkäyksiinlähdöissä. PePon pyöritys kuitenkin saatu siirrettyä kohtuu hyvin keskialueen puolelle pois Pirujen omasta päädystä. Tilaa ei paljo ole.

Erä päättyy, Piruilla ei kunnollisia hyökkäyksiä, mutta PePokin saatiin paria hyvää kaukovetopaikkaa lukuunottamatta pidettyä kurissa.

Bogdan buuttaa erätauolla, kenties Pirujen vastahyökkäyspeli lähtee tämän myötä onnistumaan millintarkkojen avausten seurauksena. Oma veikkaukseni on, että peli tasoittuu kyllä ensimmäisestä erästä. Maaleja sais tulla.

00:48 1-0 by miktok hari Naappi. Miktok pyöräyttää vanhanaikasella sisään.

Erä päättyy, peli edelleen PePon hallussa, mutta Pirutkin sai muutaman vedon aikaiseksi.

02:16 2-0 by hari miktok Naappi. Hari täräyttää heikon avauksen päätteeksi maskista viivapommin maaliin.

Pelin kokonaiskuva: Pirut koittaa avata vastahyökkäyksiin, mutta PePo tukkii keskustan ihailtavan tiukasti.

05:22 3-0 by Naappi peipi miktok. Loppulukemat kaarelta alakulmatykillä.