Kokoonpanot:

Löylynheittäjät: Jehu - Director // Neya - JUMALA
Delirium Tremens: Neeppa - Secret // Baiano - Abreu

1. Erä.

(1:43) Neya syöttää ja JUMALA tekee ottelun ensimmäisen maalin ja siirtää joukkueensa 1-0 johtoon!

(4:12) Jehu & JUMALA syöttää ja neya vetää todella tarkan kovan laukauksen etukulmaan ja siirtää
löylynheittäjät 2-0 johtoon!

1. Erä päättyy

LH Saves 4 poss 49%
DT saves 3 poss 50%

Ykköserä oli tasaista vääntöä.

2. Erä.

(1:11) Jehu tulee voimalla maalille, ja yrittää päästä vetämään, mutta tuloksena on vain violent.

(1:58) Abreu syöttää viereen Baianolle, joka vetää kohti takakulmaa, mutta maalivahti saa patjat
väliin.

(2:23) Abreu syöttää Secretille, joka saa syötettyä oneen Baianolle, joka tekee varmasti kavennuksen
ja tilanne on jännittävä 2-1!

(2:51) JUMALA syöttää Neyalle, joka vetää kohti takakulmaa, JUMALA ohjaa riparin luistimilla
maaliin, mutta maali merkitään Neyalle ja Löylynheittäjät on taas kahden maalin karkumatkalla!

(4:46) Abreu kääntää maalintakaa maalille ja yrittää wristillä takakulmaan, mutta veto menee
vähän liian keskelle ja maalivahti torjuu.

(5:21) Icing by LH

(5:27) Secret vetää b-pisteeltä ja moke torjuu.

2. Erä päättyy.

LH Saves 5 poss 50%
DT Saves 5 poss 49%

Tasaista vääntöä edelleen ja viimeinen erä ratkaisee.

3. Erä.

(0:14) Molemmissa päissä heti vaaralliset tilanteet, mutta kumpikaan ei saa kiekkoa häkkiin.

(1:57) Pakki ottaa kiekkoa mokelta, mutta JUMALA tulee röyhkeästi ja blokkaa puolustajaa ja
kiekko lähtee hallusta ja kiekko menee maaliin ja tilanne on jo 4-1!

(2:59) Neya riistää keskialueella kiekon ja pääsee läpi ja laittaa varmasti maalivahdin kebabille
ja siirtää kiekon wristillä tyhjiin ja peli on 5-1!

(3:18) Secret & Baiano syöttää ja Abreu vetää kavennuksen ja tilanne on 5-2!

(4:08) Secret & Baiano syöttää ja Abreu vetää illan toisen osumansa nopealla vastahyökkäyksellä
ja Delirium Tremens on yllättäen taas mukana pelissä, kun tilanne on jo 5-3!

(5:26) Neya karvaa hyvin Jumalan kanssa ja Neeppa ei saa avatuksi ja arvokkaat sekunnit kuluu.

(5:54) Jehu syöttää todella hyvän poikittaissyötön ja vapauttaa directorin laidasta, mutta
b-pisteveto ei mene sisään.

LH Saves 6 poss 49% Neya 3+1 Jumala 2+2 Jehu 0+1
DT Saves 7 poss 50% Abreu 2+1 Secret 0+3 Baiano 1+2

Tasainen taistelu, kolmannen erän synkkä minuutti Delirium Tremenssille oli ratkaisevana osana ottelussa, eikä Abreun johdattama kiri enää riittänyt.