Team SaharaTeam Sahara 4 5 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
PePoPePo 59% 60% 64%
Team SaharaTeam Sahara 40% 39% 35%
Jjjja näin ollaan hallitsevan mestarin PePon kotihallissa, johon ovat astelleet viimekauden nousijajoukkueen Team Saharan pelimiehet.
Ilman tappioita kautensa aloittanut PePo tulee ennakko-odotuksien mukaan hallitsemaan peliä ja pyörittämään kiekkoa Sahara-päädyssä, mutta puolustuspään muurin harin puuttuminen voi avata mahdollisuuksia pirteästi hyökkäävälle Saharalle.
Tiedossa on siis paljon maaleja ja vauhdikkaita tilanteita, joiden myötä kokoajan täyttyvän PeliPojat-Areenan katsojat tulevat viihtymään seuraavan puolituntisen ajan.
Oma veikkaus: 5-2

1.ERÄ

0:55 hari ilmestyy vaihtoaitioon

2:06 1-0 Naappi (peipi, miktok)
Ottelun ensimmäinen maali syntyy noin kahden minuutin pelin jälkeen, peipi antaa täydellisesti ajoitetun syötön maalin takaa Naapille, joka laukoo tarkasti takanurkkaan.
Samalla hari luistelee kentälle.

2:40 ssamulla huikea paikka b-pisteeltä, mutta tulinen lämäri viuhuu maalin ohi

2:52 miktok karkaa puolittaiseen läpiajoon, laukoo, hakee riparin ja vielä toisenkin riparin, jonka jälkeen selkä maaliin päin lauottu veto osuu ylärimaan. anni sanoi xD, minä :)

3:16 2-0 peipi (Naappi, hari)
PePo näyttää aivan maagista joukkuepeliään syöttöjen muodossa, ja lopulta peipi päättää hakea omaa ratkaisuaan onnistuen täydellisesti takakulmaan suuntautuneella vedollaan - tolpan kautta verkot pulleiksi.

5:50 Myös Saharalla on paikkansa, mutta jälleen maalin edestä lähtenyt kuti löytää tiensä takaplekseihin

Ensimmäisen erän täyttivät PePon kauniit syöttökuviot, kaksi maalia, miktokin hauska pelisuoritus ja PePon ylivoimaisuus. Taitaa tulla erittäinkin vaikea peli vierailijoille.

2.ERÄ

0:33 3-0 Naappi (miktok, peipi)
Ottelu alkaa olla jo lähellä ratkeamistaan kun miktok pelaa hienosti keskelle Naapille, jonka illan toinen osuma uppoaa oikeaan nurkkaukseen

1:09 4-0 miktok (peipi, hari)
miktok nousee lähes b-pisteelle ja huomaa maalivahdin katselevan cheerleadereiden takamuksia siihen malliin että hieman löysempikin veto uppoaa maaliin
:)

1:22 ssamu lähettää kunnon pommin omalle maalivahdille, helposti menneen maalin jälkeen halusi varmasti hieman herätellä

2:12 Sahara pelaa jälleen maalintekopaikan suhteellisen lähellekin maalia, mutta verkot eivät mene tötterölle

3:48 Tällä kertaa Sahara-maalivahti on pelissä mukana, eikä miktokin ja peipin kaunis 2v1-sommitelma tuota tulosta huikean torjunnan myötä

4:28 5-0 Naappi (miktok, hari)
Sahara-puolustus lepsuilee ja miktok saa pelattua Naapin puolittaiseen läpäriin, josta kiekko varmasti takakulmaan. Ei kerännyt kuitenkaan hattuja

4:47 HUIKEA seivi Sahara-puolustajalta, Naapille syötettiin kiekko tyhjän verkon eteen, mutta hullu syöksy pelastaa kiekon joutumisen maaliin. Valitettavasti en nähnyt kuka tämän suorituksen teki, mutta komea oli silti!

Lannistunut Sahara ei saanut toisessakaan erässä tutumpaa hyökkäyspeliään toimimaan vaan peli oli enemmänkin rynnimistä ja epäorganisoidun näköistä. PePo rankaisi ankaralla kädellä ja viimeinen erä on varmastikin vain kosmetiikkaa.

3.ERÄ

2:09 6-0 peipi (miktok)
Jälleen maalivahti päästää kyllä suhteellllisen helposti kiekon taakseen, kun peipi laukoo pienen matkan päästä takanurkkaan.

2:43 7-0 peipi (miktok, Naappi)
Nyt sensijaan ei maalivahtikaan voinut mitään, kun hienosti pelattu paikka peipille maalin kulmalle vie PePon jo seitsemän maalin johtoon.

4:09 8-0 Naappi (miktok, peipi)

4:20 miktok karkaa läpiajoon eikä tee, mut nyt teki

4:30 9-0 miktok (Naappi)