Hc EituumitäänHc Eituumitään - Marshallsaarten MainiotMarshallsaarten Mainiot 1-6

1. Erä

Ensimmäinen erä oli hyvin tasaista, molemminpuolin vähän jännittynyttä kiekon siirtelemistä, joka ei kuitenkaan johtanut sen suurempiin ihmeisiin kärkkyjä Klakin muutamaa paikkaa lukuunottamatta.

2. Erä

Toisesta erästä tuli MM:n näytös. Ensin erän alussa mikko. iskee pyörylän sisään Pyllen ja Maplen syötöstä, josta MM:n peli loppujen lopuksi aukseikin. Tästä muutaman minuutin sisällä nähtiin Marsusaarelta hienoa ja tehokasta peliä, josta seurauksena 5-0 erävoitto MM:lle. Huomattavaa oli myös, että Pylle toimi maestrona MM:n jokaiseen maaliin ja keräsikn loppujen lopuksi tehot 0+6.

Kolmannen erän alku lupasi maalirikasta loppua ottelulle kun Maple siirsi kiekon maaliin Pyllen ja Klakin esityöstä, joista myös Klak pelasi utoopisen ottelun myöskään Maplea vähättelemättä. ETM pelasi sisuuntuneena pelin loppuun asti eivätkä suostuneet kokemaan nollille jäämisen nöyryytystä ja niin heidän takaa-ajonsa alkoi, mutta liian myöhään kun 3. erän puolenvälin paikkeilla mmm laukoo tulisen pyssyn Iltsun syötöstä ja Marsujen hieman piristeitä erätauolla nauttinut maalivahti lirauttu vedon loppujen lopuksi verkon perukoille.