Old & NotoriousOld & Notorious 2 2 2
TurtlesTurtles 0 1 2
Old & NotoriousOld & Notorious 53% 52% 56%
TurtlesTurtles 46% 47% 43%
Kiekkoliigan 3vs3-liigan ensimmäinen mestari on kohta ratkennut. Turtles voitti ensimmäisen pelin 3-1, mutta miten käy toisessa pelissä? Pystyykö Old & Notorious nousemaan vielä voittoon? Tämä kaikki on selvää varttitunnin kuluttua.

1. erä:

Heti erän alusta lähtien Turtles lähtee painostamaan Oldeja. Maalia yritetään tuloksetta erän ensimmäisen 40 sekunnin aikana jopa kolmesti. Oldit pääsevät kuitenkin vastahyökkäykseen, josta ei synny tulosta pienen pyörityksen ja parin vetoyrityksen jälkeen. Kiekko päätyy rännin kautta Turtlesien lapaan. Vastahyökkäys ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, sillä Oldit nappaavat kiekon takaisin. Hyökkäys ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä hetken kuluttua Turtlesit saavat kiekon ja lähtevät painostamaan Oldeja heidän alueelle. Maalintekopaikkoja yritetään luoda, mutta vetoyritykset eivät mene kovinkaan lähelle maalia. Puolustus tuottaa tulosta, ja Oldit saavat kiekon riistettyä.

Vastahyökkäykseen lähteminen ei ole kuitenkaan kovinkaan helpon näköistä. Kiekkoa pyöritellään omassa päässä, mutta Turtles pääsee väliin. Menetyksen ja nopea riiston jälkeen Oldit pääsevät kuitenkin nousemaan Turtlesien alueelle, ja random yrittää maalia kohtalaisen pienestä kulmasta. Ja maalihan siitä syntyi.

*** 1-0 by random (1+0) Rudius (0+1) Juus0 (0+1)

Ensimmäinen maali on Oldeille tärkeä, sillä sen myötä he ovat vielä pelissä mukana. Seuraavan minuutin aikana Turtlesit yrittävät tehdä maalia, mutta tuloksetta. Muutaman menetyksen ja taas riistämisen jälkeen Oldien alueelta pelle ja hampi pääsevät hyviin asemiin. Pelle syöttää kiekon hampille, joka vetää sen maaliin.

1-1 by hampi (1+0) pelle (0+1)

Ensimmäisen erän lopussa ei tapahdu enää mitään kovinkaan dramaattista, ja erä päättyy jännittävässä 1-1 -lukemassa. Saa nähdä, miten käy.

Old & Notorious: 2 torjuntaa, 53% hallintaa
Turtles: 0 torjuntaa, 46% hallintaa

Ensimmäinen erä tuntui olevan yllättävän tasaista. Vaikka Turtles hallitsikin jonkin verran enemmän kiekkoa ja yritti aktiivisemmin maalia, suurimmasta osasta maaliyrityksiä ei tullut mitään. Kiekko päätyi harvemmin edes maalivahdille asti. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavaa erää.

2. erä:

Heti erän alussa Turtlesit voittavat aloituksen ja lähtevät rakentamaan hyökkäystä. Ensimmäistä maalia yritetään jo 20 sekunnin kohdalla, mutta Juus0 pääsee väliin ja kiekko ajatuu maalivahdille. Tästä lähtee rakentumaan Oldien ensimmäinen vastahyökkäys, joka päätyy pienen pyörittelyn jälkeen vastustajalle. Turtlesit lähtevät tämän jälkeen hyökkykseen ja yrittävät kuljettaa kiekkoa maaliin, tuloksetta. Seuraavan Oldithyökäyksen aikana tuntuu olevan yllättävän paljon tilaa. Peliä pyöritellään jonkin verran, kunnes Rudius menee maskiin, Juus0 syöttää randomille ja boom, maali. Turtlesit olisivat voineet pitää miehiä kiinni tässä hyökkäyksessä paljon paremmin, mutta tällä kertaa näin.

2-1 by random (2+0) Juus0 (0+2) Rudius (0+2)

Heti maalin jälkeen Turtlesit lähtevät hakemaan tasoitusta, mutta kiekko ajautuu maalivahdille ja Oldit pääsevät jälleen hyökkäämään. Hyökkäys päätyy kuitenkin Turtlesin alueella menetykseen, ja kilpikonnamiehet lähtevät kohti uutta hyökkäystä. Hyökkäys on kuitenkin yhtä pannukakku kuin edellinen, ja Oldit saavat kiekon hetkeksi, mutta menettävät sen heti punaviivalla. Siitä lähteekin Turtlesien hyökkäys, joka näyttäisi päättyvän menetykseen, mutta Turtlesit karvaavat kiekon ja hyökkäys jatkuu vielä hetken, ilman tulosta. Oldit eivät kuitenkaan pääse taaskaan edes vastustajan alueelle, kunnes kiekko menetetään.

Turhaa tilaa ei enää tunnu olevan, sillä Oldien hyökkäykset päättyvät erittäin nopeasti. Mitään kovinkaan kriittisiä maalintekopaikkoja ei kuitenkaan synny, vaan kiekko saadaan riistettyä ennen vetopaikkoja. Aivan erän loppupuolella random pääsee vetämään ja kiekko liruu lähes maaliin kimpoen vastustajasta, mutta maalivahti saa kopin viime hetkellä. Huh huh.

Old & Notorious: 2 torjuntaa, 52% hallintaa
Turtles: 1 torjunta, 47% hallintaa

Toinen erä tuntui kohtalaisen samanlaiselta kuin ensimmäinen, mutta tällä kertaa Turtles ei tehnyt yhtäkään maalia. Vaikka kilpikonnat vaikuttavatkin vahvemmalta joukkueelta kentällä, vain maalit ratkaisevat. Jos Turtles päästäisi vielä yhdenkin maalin, voisi peli olla kohtalaisen taputeltu. Toisaalta jos Oldit päästäisivät maalin, Turtlesit eivät varmasti antaisi kovinkaan helposti voittoa heille. Saa nähdä, miten seuraava erä päättyy.

Juus0 saa kiekon aloituksesta, mutta pyörähtää kerran ympäri ja menettää sen. Oldit saavat kuitenkin kiekon itselleen, mutta hetken kuluttua se on taas Turtleseilla. Tämä on jo kolmas erä putkeen, missä Turtles yrittää välittömästi erän alussa maalia. Tulosta ei kuitenkaan taaskaan synny, ja Oldit saavat riistettyä kiekon kohtalaisen helposti. Vastahyökkäykseen lähteminen ei ole kovinkaan helppoa, sillä tilaa ei tunnu löytyvän. Random saa kuitenkin jotenkin päästyä niin lähelle, että saa vetopaikan aikaan. Paikka ei ole kuitenkaan kovinkaan hyvä, ja tulosta ei synny. Turtlesin vastahyökkäyksestä syntyy yksi paikka, joka ei tuota tulosta. Mutta mitä ihmettä. Rudius lähtee hyökkäykseen pelleä vastaan ja pääsee kuin ihmeen kaupalla ohi, kuljettaen kiekon tyhjiin. Oliko peli siinä?

3-1 by Rudius (1+2) random (2+1) Juuso (0+3)

Maalin jälkeen Turtles tuntuu yrittävän entistä enemmän maaleja. Pari vaarallista paikkaa syntyykin minuutin sisällä maalista, joista toinen päätyy epäonnistumiseen ja toinen hampin maalivahdin pahoinpitelyyn. Tulosta yritetään kovin, mutta kiekko ei vain mene maaliin. Ajassa 3:21 hampi pääsee kohtalaisen hyvään vetopaikkaan, mutta kiekko menee päin maalivahtia. Tämän jälkeen Oldit pääsevät hyökkäykseen ja Rudius pääsee kahdestaan maalivahtia vastaan. Kiekko ei kuitekaan mene maaliin ja päätyy maalivahdin pahoinpitelyksi epäonnistuneen kuljetuksen myötä, josta manne huutaa publicille ja käskee Rudiuksen menemään... no, pois.

Aika käy vähiin ja on viimeisten paikkojen aika. Mannen KÄÄTÄSD -huudon aikana noin 10 sekuntia ennen pelin päättymistä ei ole enää mitään tehtävissä, ja Oldit voittavat pelin 3-1.

Old & Notorious: 2 torjuntaa, 56% hallintaa
Turtles: 2 torjunta, 43% hallintaa

Hyvää taistelua. Turtleseilla oli kyllä enemmän vetopaikkoja, mutta tulosta ei vain syntynyt. Oldit saivat vähäiset maalintekopaikkansa hyödynnettyä ja voittohan siitä tuli. Kohti viimeistä peliä siis.
Tuomari: Teemu
Lisätty: 16.02.2014 17:08