Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 3 6 5
NightmareNightmare 1 3 3
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 51% 40% 42%
NightmareNightmare 48% 59% 56%
Alkamassa on 4. ottelu näiden joukkueiden välillä! Otteluvoitot ovat 2-1 Nightmarelle! Saimme viimeisessä pelissä seurata Nightmaren upeaa hyökkäystehoa, kun joukkue höykytti DL:n 8-3. Miten asetelmat menevät sitten tässä pelissä, sen näemme kohta! Viime kotipelin DL puolusti vahvasti ja hoiti sen kotiinsa 4-0.

Kumpikin joukkue suuntaa täsmälleen samalla kokoonpanolla peliin kuin edellisissäkin!

Lähdetään sit neljänteen otteluun! Jospa saataisiin tästä ottelusta hivenen tasaisempi kuin, mitä edellinen oli!

1.Erä
00.01 Jebsu nappaa aloituksen NM:lle, jonka jälkeen he pyrkivät nopeaan hyökkäykseen, mutta Väiski missaa kiekon ja se menee pitkäksi!

00.50 NM painostaa DL:n alueelta, mutta Jack pääsee kiekon väliin, jonka jälkeen hän syöttää sen poro12:lle, joka pääsee xiit:in myöhästymisen takia tälläämään puolittaisesta läpiajosta b-pisteeltä kiekon kohti NM maalivahtia, joka kuitenkin venyttää patjansa eteen ja torjuu yrityksen!

Tämän jälkeen pientä lagailua xiit:ltä.

01.50 NM pyörityksen jälkeen yllellä tuhannen taalan paikka siirtää joukkueensa johtoon, mutta Matthew pelastaa tilanteen ja pääsee yllen ja tyhjän maalin eteen, joten maali jää syntymättä.

02.02 0-1 by Jebsu ----> yllen missattua tyhjän maalin, pyöritys jatkuu DL:n alueella, josta sitten Jebsu pääsee riiston jälkeen tälläämään kiekon b:ltä häkkiin!

02.20 02 by ylle (Jebsu, xiit) ---> Aloituksen jälkeen DL pääsee Nightmaren alueelle, josta kiekko kuitenkin pelataan nopeasti xiitin toimesta Jebsulle, joka vie kiekon DL:n puolustusalueelle, jossa hän syöttää yllelle, joka pääsee tälläämään NM:n jo kahden maalin johtoon!

03.15 Nightmaren kahden nopean maalin jälkeen Drunkenit saavat pienimuotoisen mylläkän NM:n alueelle ja kiekkon käy useampaankin otteeseen lähellä maaliviivaa, mutta ei sinnne mene millään! Tilanne saadaan kuitenkin rauhoitettua NM:n puolustuksen toimesta.

Ensimmäinen erä on saatu päätökseen! Tulos taululla on 0-2 Nightmarelle. Erän parhaimmat maalipaikat menevät kuitenkin DL:lle, jolla oli mahdollisuus tehdä ainakin 3 maalia, mutta kiekko ei syystä tai toisesta vain mennyt maaliviivan paremmalle puolelle! Jospa joukkueella olisi parempi onni ensi erässä!

Toiseen erään lähdetään NM:n kahden maalin johdossa! Heidän super puoliminuttisensa tuotti ensimmäisessä erässä tulosta ja joukkue sai turvallisen kahden maalin johdon luotua, mutta pääpiirteittäin erä oli kyllä Drunkeneiden! Ruvetaas siis katsomnaa mitä toinen erä tuo tullessaan!

2.Erä
00.01 Jebsu klaaraa aloituksen taas NM:lle ja painopiste kääntyy nopeasti DL:n alueelle!

01.23 0-3 by Väiski (xiit, ylle) ---> NM jauhaa kiekko pelaajalta toiselle alueella ja Väiski pääsee useampaankin otteeseen kokeilemaan vetoa, kunnes viimein hän siirtää laatan reppuun!

01.30 Heti aloituksen jälkeen poro12:lla on mahtava tilaisuus kaventaa peli 1-3, mutta hän ei osu kiekkoon, kun maali olisi tyhjillään! Tarkasti seurattu oma laukaus oli tuottaa tulosta, mutta tälläkin kertaa, DL:n maali jäi roikkumaan ilmoille.

03.40 Vauhdikkaan erän alun jälkeen meininki on hivenen rauhoittunut ja kumpikin joukkue on saanut vuorollaan yrittää lohkaista toisen joukkueen puolustuksen, mutta ei ole siinä onnistunut! Paremmat paikat on kuitenkin luonut NM, joka on päässyt kokeilemaan Drunkeneiden maalivahdin torjumiskykyä muutamaankin otteeseen lähialueelta, mutta maalivahti on nämä kiekot itselleen napsinut.

Toinen erä saadaan päätökseen! Erässä nähtiin yksi maali, jonka teki Väiski! Kummankin joukkueen hyökkäyspeli oli melko vaisua tässä erässä ja nekin yritykset mitä saatiin kilpistyivät joko puolustajien blokkiin tai sitten maalivahdin venytykseen!

Viimeinen erä on alkamassa! Siihen lähdetään NM:n 0-3 johdossa! Nähtäväksi jää, mitkä ovat DL:n lääkkeet maalintekoon ja siihen, että Nightmare vielä voitettaisiin ottelussa!

3.Erä
00.01 poro12 kauhoo aloituksen Drunkeneille, josta he yrittävät saada hyökkäyksen käynnistettyä, mutta Väiski katkoo tämän yrityksen!

01.40 Ottelua on jäljellä enää n. 4min ja tällä hetkellä näyttää, että NM klaaraa homman kotiinsa! DL ei tahdo saada laukauksia maalille, vaan jokainen veto kilpistyy puolustajaan, joka taas tuntuu kerkeävän jokaisen mahdollisen vedon eteen! NM taas vuorostaan saa luotua paikkoja, joista vedot menevät maalivahdille asti!

01.58 0-4 by ylle (xiit, Jebsu) ---> Jebsu antaa kiekon viivaan xiitille, joka syöttelee hetken yllen kanssa, joka sitten laukoo nopeasta syötöstä kiekon maaliin, jossa Jebsu on maskissa!

03.11 0-5 by ylle (Jebsu) ---> Tämä tuhoisa kaksikko vie Nightmaren jo tukevan tuntuiseen johtoon!

03.26 1-5 by Jack (Rubi, poro12) ---> DL saa Nightmaren maalin jälkeen aloituksen itselleen, josta pääsee hyökkäykseen ja Jack & Rubi pääsevät 2vs1, josta Rubi tarjoilee Jackille varman maalintekopaikan josta tämä hyökkääjä ei erehdy!

04.12 1-6 by Väiski (Jebsu) ---> Eikä aikaakaan edellisestä, kun Väiski siirtää NM:n taas viihden maalin johtoon! Jebsu tarjoaa DL:n alueelle kiekon Väiskille, joka pamauttaa ottelun toisen maalinsa!

05.20 NM pääsee 3vs1, jossa Jebsu & ylle tarjoavat kiekon Väiskille, joka antaa laukauksensa soida, mutta tällä kertaa Drukeneiden maalivahti pääsee väliin!

05.53 1-3 by ylle (Jebsu) ---> Seuraavasta paikasta Jebsu0 päsee tarjoilemaan paikan yllelle, joka tällää kiekon neljännen kerran jo reppuun! Peli on paketoitu tämän osuman myötä, niinkuin sarjakin! NM etenee seuraavalle kierrokselle ja ottaa tästä sarjasta ehkä sen odotetunkin voiton!

Ottelu on päättynyt ja Nightmare etenee ehkä odotetustikkin sarjasta jatkoon! DL ei kyennyt tarjoamaan tasaista vastusta, vaan sortuivat puolustuksessa muutamiin virheisiin, josta NM:n hyökkäys sitten rokotti ankaralla prosentilla!

Tähdistö:
*** ylle
** xiit
* Jebsu

Voiton avaimet: NM hyökkäyspeli rullasi normaalilla tavalla ja he saivat ruokittua tarpeeksi hyvin erinomaisia hyökkääjiäänsä, joista he sitten iskivät kovalla prosentilla sisään! DL:n kohtaloksi koitui tässä ottelussa xiit, joka tuntui venyvän jokaisen mahdollisen vedon eteen, jota vain DL:n leiristä lähti! Nightmaren maalivahti pääsi tässä pelissä kyllä helpolla tämän puolustajan ansiosta!

Ottelusarja menee siis voitoin 3-1 Nightmarelle!
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 02.02.2014 22:45