NightmareNightmare 3 0 1
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 5 2 6
NightmareNightmare 55% 55% 63%
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 44% 44% 36%
Alkamaisillaan on 3.ottelu Nightmaren ja Drunken Leprechaunsin välillä! Otteluvoitot ovat 1-1. Ensimmäinen ottelu meni NM:lle 7-2 ja toinen vuorostaan Drunkeneille puhtaasti 4-0.

Kummankaan joukkueen kokoonpano ei ole muuttunut edellis pelistä!

Drunken Leprechauns marsittaa jäälle kokoonpanon: Rubi, poro12, Jack & Matthew
Nightmare vuorostaan laittaa kentälle: Jebsu, ylle, Väiski, xiit

Siirrytään ensimmäiseen erään!

1.Erä
00.01 Ottelu polkaistaan käyntiin ja hallinan napsii NM, kun Jebsu hoitaa aloituksen heille.

02.00 Aloituksen jälkeen painopiste ollut pää piirteittäin DL:n alueella, mutta muutaman lyhyen vastahyökkäyksen on DL saanut, joista vaarallisimpana Jack puolittainen läpiajo!

02.50 1-0 by ylle (Jebsu, xiit) ---> NM painostus tuottaa tulosta ja ylle pääsee tuikkaamaan ottelun avausmaalin!
03.13 2-0 by ylle (Jebsu, xiit) ----> vain hetki edellisestä, niin ylle siirtää joukkueensa kahden maalin johtoon!

03.46 3-0 by Jebsu (Väiski, xiit) ----> Nightmare lisää höyryä koneeseen ja siirtyy jo kolmen maalin johtoon! DL:n pitäisi alkaa herätä, jotta pysyisivät tahdissa mukana!

05.42 4-0 Väiski (ylle) ---> ylle riistää DL:n puolustukselta kiekon ja tarjoaa sen yllepalle oneen, josta tämä pelaaja ei varmastikkaan erehdy!

Ensimmäinen erä on saatu päätökseen ja erä oli murskaava NM:ltä. Edellinen peli on unohdettu ja katseet ovat tässä pelissä. Drunkeneiden kannalta erä oli taas fiasko, sillä peli ei tuntunut lähtevän ollenkaan käyntiin, eikä hyökkäyksiä saatu suoritettua laadulla.

Katseet käännettäessä toiseen erään. Nightmarella on 4 maalin tukeva johto, jota se tuskin tulee helpolla antamaan pois, jotenka nähtäväksi jää miten DL pystyy taistelemaan loput kaksi erää!

2.Erä
00.01 Aloitus menee DL:lle, josta he syöttelevät kiekon NM alueelle ja alkavat jauhamaan.

01.07 5-0 by Jebsu (ylle, Väiski) ----> ylle tarjoaa Jebsulle puolittaisen läpärin, josta Jebsu erehdy vaan siirtää NM jo viiden maalin johtoon!

01.46 6-0 by Jebsu (ylle) ---> ylle nakkaa Jebsun läpiajoon DL:n hyökkäyksen katkaistuaan ja Jebsu pamauttaa kiekon varmuudella ohi maalivahdin!

02.30 Olemme ottelun puolivälissä ja peli on miltei täydellisessä NM hallinnassa. Taululla on 6-0, eikä tasaisuudesta ole merkkiäkään. NM luo tilanteista hurjasti enemmän kuin DL.

02.51 7-0 by ylle (Jebsu, xiit) ---> NM jauhanta hyökkäysalueen siniviivalla tuottaa tulosta ja xiit ja Jebsu vapauttavat yllelle pienen tilan, josta tämä armoton maalinsylkijä tekee ottelun kolmannen maalinsa!

03.58 8-0 by Väiski ---> Jebsu taiteilee kiekon kanssa ensin maalin takana, josta ajaa röyhkeästi maalille ja laukaisee. Kiekko ottaa kimmotuksen DL pelaajista ja menee Väiskille, joka pääsee kuljettamaan läpyskän tyhjään maaliin, ohi hölmistyneen DL puolustuksen.

05.48 8-1 by Rubi (Jack, poro12) ---> NM:n hyökkäys katkotaan siniviivalla poro12:n toimesta, josta hän syöttää kiekon Jackille, joka jatkaa sen läpiajoon Rubille, joka siirtää kiekon rystyltä ohi NM maalivahdin.

Toinen erä on saatu päätökseen! Maaleista ei ainakaan ole ollut puutetta, mutta tasaisuudesta on! NM hallitsee peliä melko vahvasti, eikä Drunkeneilla ole juuri tällä hetkellä mitään sanomista ottelun kulkuun. Saa nähdä millaiset lukemat kolmannen erän päättymiseen mennessä taululle saadaan ladottua.

Kolmanteen erään lähdettäessä, ottelu on käytännössä jo pelattu, sillä ei lienee edes teoreettisesti mahdollista nousta Nightmaren tasoista joukkuetta vastaan 8-1 tappioasemasta voittoon. Toivoa sopii silti, että Drunkenit saavat hyvän viimeisen erän alle, jotta seuraavaan otteluun lähtökohdat olisi paremmat!

3.Erä
00.01 ylle nappaa aloituksen Nightmarelle.

01.36 8-2 by Jack ----> Jack pääsee kaventamaan lukemia hienommiksi! Kenties tässä olisi pieni kirin paikka! ;)

03.00 DL:n kiri näyttää jääneen vaisuksi ja muutenkin ottelun tahti on hieman rahoittunut. Kumpkin joukkue saanut muutamia paikkoja, mutta mitään vaarallista ei ole syntynyt pitkään aikaan. Kiekollinen hallinta on edelleenkin Nightmarella. Liekkö katseet suuntautuneet jo ensi otteluun?

05.00 Viime minuutit on vietetty pelkästään Drunkeneiden puolustus alueella, jossa NM:n syöttökone jauhaa ja yrittää luoda maalintekopaikkoja, joista laittaa sisään, mutta DL tukkii hyvin paikat ja läpi pääsevät hoitaa maalivahti!

05.37 8-3 by poro12 (Jack, Matthew) ---> Vastahyökkäys DL:ltä, josta Matthew jakaa kiekon Jackille, joka jakaa sen b-pisteelle poro12:lle ja hän tällää kiekon siitä reppuun!

Ottelu on saatu päätökseen! NM voittaa ottelun murskaavasti 8-3 ja siirtyy sarjassa 2-1 johtoon! Seuraavaan peliin DL:n on tehtävä ryhtiliike, jotta sarja saataisiin pysymään tasaisena!

Tähdistö:
*** ylle & Jebsu
** xiit
* Jack

Voiton avaimet: NM:n voiton takeena oli tässäkin ottelussa hyvä syöttelypeli omalla alueella, sekä kylmänviileä viimeistely paikoista! DL:n kohtaloksi taas koitui hieman heikko puolustuspeli ja oman hyökkäyksen takkuaminen!
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 02.02.2014 22:13