Team SaharaTeam Sahara 7 5 11
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
AurinkolauluAurinkolaulu 60% 61% 65%
Team SaharaTeam Sahara 39% 38% 34%
Veikkaan HC Tuulin voittoa, sillä kun edellistä saharan peliä katteli, niin tuntu kiinnostuksen olevan enemmän divarin poffeissa kun tässä liigassa. HC Tuuli osaa myös sumputtaa, sillä Teemun edellisen joukkueen, noppie, pelityyli on varmasti jäänyt takaraivoon ja sitä kautta opettanut HC Tuulin jäsenille tämän aina niin ärsyttävän pelityylin. 7-3 päättyy veikkaan mä.

1.erä
Hc Tuuli oli hallitsevampi ja peli voisi olla heidän edukseen vaikka kuinka paljon, muttei onnistuneet ohittamaan saharan viimeistä lenkkiä eli veskaria. Kuitenkin peli sujuu odotettuun tapaan ja muutama häkki vierasmaaliin ja hajoilut on valmiit.

2.erä
Vicro karvaa nurkkauksesta kiekon ja nousee maalille ja sielä soi.
2-1 Vicro, Falco
2-2 ssamu, chake

Sama meno jatkui tässäkin erässä. Tuuli ei tee paikoistaan ja jos saharalle niitä siunaantuu, varmasti iskevät. Ehkä kolmas erä on tiukkaa vääntöä, ehkä..

4-6 Falco

Näin siinä sitte käy ku saharan tasoista jengiä vastaan jättää kahen erän paikat käyttämättä, niin kyllä se vikassa sitten kostautuu. Ansaittu voitto saharalle kun tekivät paikoistaan.