Washington CapitalsWashington Capitals 2 3 4
Delirium TremensDelirium Tremens 2 3 2
Washington CapitalsWashington Capitals 42% 39% 47%
Delirium TremensDelirium Tremens 57% 60% 52%
Divarin playoffien ensimmäinen ottelu alkamassa, kun vastassa A-lohkon 2. Ferrari ja B-lohkon 7. Delirium Tremens. JA MINÄ saan kunnian tuomaroida tämän. Asiaan:
Ferrari ainakin yllättäny itseni tehokkuudellaan, sillä kauden alussa en odottanut ainakaan näin hyvää suoritusta. Patrick divarin pistepörssin toinen tehoilla 20gp 47 + 39. HUHHU! Delirium taas.. No heillä on omat vahvuutensa: Garon. Neeppakin on ihan hyvä puolustamaan ja pelaamaan varmoilla, mutta liikaa näiden kavereiden varassa on DT:n menestys. Näitä lähtökohtia kun miettii, niin itse povaan Ferrarin voittavan tämän ottelun ja myös koko sarjan otteluvoitoin 3-0. Varmasti ihan sumppuu peliä tiedossa, mutta Ferrarin hyökkäys on vaa vitun tehokasta.

minuutin paikkeilla Verrarilla 2 hyvää paikkaa, mutta ensimmäinen menee sivuverkkoon ja toisen veska koppaa.
4 minuutin kohdalla 2v1 Ferrarilla, Niku antaa heikon vetopassin ohi Patesta..

ERÄ LOPPUU!
Odotetun tasainen playoffien ensimmäinen erä. Molemmilla oli muutamat paikat, mutta tärinä vei voiton. DT on kyä melkone sumppujengi, joten jos ferrari haluaa tämän voittaa pitää heidän tehdä paikoistaan tai muuten tulee Garon niminen noutaja.

2 minuuttia väännetty tasaisissa merkeissä. DT:llä ollut ehkä hieman paremmat paikat, mutta peli edelleen 0-0.
KOVUUTTA
*** violent behavior by Garon
tätä mieltä Pate on tästä:
*** violent behavior by Patrick

ERÄ LOPPUU!
Jälleen tasainen erä. DT kyllä hieman niskan päällä, mutta joukkueet erittäin tasaset. Hyvää sumpppua DT:ltä jnejne.. Tämä peli kaatuu yksittäisiin virheisiin veikkaan mä.

OI PERKELE NYT OLI NÄTTI. Muutaman klap klap ja sitte beeltä veto ja joku ferrarijätkä sai viel mailansa välii ja ohjattua maaliin. Oli kyl hieno ja kenties pelin vm?
1-0 Sera, Gerber, Patrick

2:30 baiano puolittain läpi ja pääsee hyvästä mestasta ampuu, mutta veto menee päin mokea..
4minuutin kohdalla Garonilla avopaikka vetää beeltä, mutta veska torjuu tämän. AUTS.

JA PELI PÄÄTTYY TÖÖÖÖÖT! Hyvä vääntö ja olisi voinut päättyä iha kummalle tahansa. DT ei vaan onnistunut hyödyntämään paikkojaan ja tässä on tulos. Onnittelut Ferrarille.

*** Sera, teki voittomaalin ja muutenkin vahvaa suorittamista.