HC TyrmäysHC Tyrmäys 45% 43% 53%
HollowHollow 53% 56% 46%
1.Erä

Maaliton

Suhteellisen tasaista vääntöä, jossa ei paljoa maalipaikoilla juhlittu. Molemmat joukkkueet puolustavat hyvin ja tarkasti joten peli oli suhteellisen varovaista.

2.Erä
1.22 1-0 Hjerpe (1+0)HKlenkki (0+1) piko (0+1) Hjerpe ampuu b-pisteeltä kiekon etukulmaan, jossa Fani tekee hyvää omaa maskia maalivahdilleen joka on sijoittunut huonosti.

1-1 boy (1+0) Mikke (0+1)
Tasoitus maali jäi näkemättä.

Peli oli offensiivisempaa kuin 1.erässä joten maalejakin tuli. Molemmilla joukkueilla muutama paikka, mutta viimeistely vielä suhteellisen heikkoa. Allekirjoittaneelta jäi 2 viimeistä minuuttia näkemättä, kun netti katkesi.

3.Erä
3:35 2-1 Hjerpe (2+0) piko (0+2) HKlenkki)
Kiekko liikkuu hyvin Tyrmäyksellä ja Hjerpe pääsee ampumaan kiekon sisään vapaasti laidasta.

4:20 3-1 Hjerpe(3+0) piko (0+3) HKlenkki (0+3)
Allekirjoittaneelta jäi maali näkemättä, mutta Hjerpelle hattutemppu!

5:19 4-1 piko (1+3) HKlenkki (0+4)
Hollow hakee lisäosumia riskillä jonka jälkeen Tyrmäys pääsee iskemään jo 4-1 taululle vastahyökkäyksestä.

5:57 5-1 HKlenkki (1+4) piko (1+4) Saslik (0+1)
Saslik avaa ja HKlenkki piko kasikko kaunistelee lukemia Hollowin ollessa jo lopettaneen pelaamisen.

Molemmat joukkueet hakivat viimeisessä erässä voittoa, mutta Tyrmäys pääsi johtoon jonka jälkeen Hollow alkoi vähän riskillä hakea lisäosumia joka antoi Tyrmäykselle saumat iskeä lisäosumia jotka he käyttivät hyväkseen. Lukemat ehkä liian rajut pelinkuvaan nähden, mutta Tyrmäys ansaitsi voittonsa paremman viimeistelyn ansiosta.
Tuomari: taikuri98
Lisätty: 01.01.2014 22:46