hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Old & NotoriousOld & Notorious 44% 49% 59%
Washington CapitalsWashington Capitals 55% 50% 40%
1. Erä:
Näin saadaa peli käyntiin ja Ferrari vie alotuksen. Pääsee heti yrittämään maalia ajassa 0:12 mutta tuloksetta. Molemmilta puolilta nähtiin paljon paikkoja, mutta ensimmäiseen erään ei juuri mahtunut maaleja. Joukkueet pitivät hyvin oman puolustuksensa kunnossa ja näin erä päättyy siis lukemin 0-0.

2. Erä:
Erä pääsi alkamaan ja näin tullen heti alussa nopat ottaa johto aseman 1-0. sambu2 heittää niin sanotun ”kuuluisan” vetonsa siniviivalta ja sinnehän se uppoaa. Maalivahti liruttaa nopat johtoon. No jo alko maalit laulaa nopat siirtyy 2-0 johtoon ajassa 1:34 Madden johdosta. Nyt laulaa summeri vuorostaan ferrarin iloksi noppien maaliin. Ferrarin sera kaventaa ajassa 1:59 pelin 2-1. Tiukka mittelö tulossa ja erä päättyy näin ollen nopille 2-1.

3. Erä:
Kolmatta erää on nyt jonkin aikaa pomputeltu päästä päähän tuloksetta. Kunnes Madden päättää nostattaa noppien johto asemaa 3-1. Olipas helposti höynäytetty ferrarin puolustus kun pääsi tyhjiin laukomaan. No peli vielä ole pelattu.. Miinutin ajan herrat taas pomputtaa kiekkoa minne sattuu kunnes ajassa 5:59 Madden vielä päättää ”niputtaa” kiekon kulmaan ja vie pelin noppien 4-1 voittoon!.

Molemmille tiimeille kiitos. Oli mukava katsella tiukka matsi oli, mutta nopat pääsi tänään yllättämään.