hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Columbus 54% 45% 46%
Kuolevat RitaritKuolevat Ritarit 45% 54% 53%
1. Erä:
Esimmäinen maali tulee KR:n puolelle, kun kiekko kimposi columbuksen pelaajasta ja jäi maalin edustalle. Ovetskin kuljettaa kylmän viileesti kiekon tyhjään häkkiin ajassa 4:09.
Columbus kaventaa ajassa 4:38, kun markkanen yrittää itse mistä syntyy ”ripari” ja näin ollen Dodge vetää kiekon häkkiin! Ensimmäinen erä pelattu lukemin 1-1.

2. Erä:
Päästään aloittamaan toista erää, kun pienen päästä päähä juoksemisen jälkeen Columbus menee 2-1 johtoon. Nuoli laittaa kiekon häkkiin Dodgen ripaundista.
Columbus suurentaa johtoaan 3-1 ajassa 3:01, kun Nuoli kuljettaa kiekon häkkiin maalin takaa Dodgen syötöstä. Ovetskin:illä oli paikka vetää 4:07, mutta columbuksen pelaajat pääsivät häiriköimään ja veto meni suoraan maalivahdin syliin. Nyt tulee taas columbus ja vie columbuksen maalein 4-1 johtoon Dodgen maalista. KR ei luovuta ja kaventaa Tenkan ”snipusta” lukemiin 4-2. Näin on pelattu taas yksi erä ja lukemat ovat 4-2 Columbukselle.

3. Erä:
Peli pääsee jatkumaan ja Tenka pääsee heti yrittämään maalia ajassa 0:17, mutta veto menee maalivahtia päin ja kimpoaa pois. Olisi Ovetskin:illä ollut paikka laittaa tyhjiin, mutta luisteli kiekon ohi. Nyt on KR:n peli noussut hyvään tahtiin ja paikkoja on jo huimasti ajassa 1:30, mutta tolpat kilisee ja maalivahti pitää puolensa. Nyt vuorostaan columbus tekee nousuaan ja maalin ajassa 3:23. Näin Columbus siirtyy lukemiin 5-2. Miinutin ajan tolpat taas kolisee kunnes columbuksen markkanen tekee maalin 6-2 columbukselle. Ja taas mennään 7-2 columbukselle kiekon häkkiin laittaa vuorostaan Dodge. Sinnikkäästi KR yrittää loppuun asti ja tekee kuin tekeekin ”riparista” kavennus maalin 7-3 ajassa 5:59.

Peli päättyyn näin lukemin 7-3 Columbuksen voittoon ! Kiitos molemmille joukkueille.