Tuomari veikkaa ottelun päättyvän 3-1 HuHulle.

1. Erä

Melko tarkkaa peliä molemmilta, ei paikkoja pääse syntymään. Olisiko joukkueet kohmeessa, pelattuja pelejä kertynyt tähän asti muihin joukkueisiin nähden vähän.

Ensimmäinen erä maaliton.

2. Erä

Set tekee paluun HuHun kokoonpanoon. Thomas73 ottaa tukevan otteen viltistä vaihtopenkin puolella. Toinen erä jatkuu samanlaisissa merkeissä kuin ensimmäinenkin, HuHu alkanut ottamaan isännän roolia ottelun edetessä.

Toinen erä maaliton.

3. Erä

Thomas73 jatkaa myös viimesen erän vaihdossa. Lieneekö jokin astetta vakavampi vamma sattunut? 1,5 minuuttia ottelua jäljellä, 0-0 mennään. Rauhallista näin joulun alla! Ja näinhän se myös päättyy. HuHun pientä painostusta koko pelin ajan, mutta Todella vaarallisia paikkoja ei saatu aikaiseksi.

Kolmas erä maaliton.

Ruusuja saavat molempien joukkueiden alemmat puolustajat, lissu ja Jugee. 0 Maalia omiin, erityisesti Jugeelta rautainen suoritus nollata HuHun vankka kokemus.

Risuja lähtee sitten vastaavasti HuHun hyökkäyspelaamiselle. Tehotonta!