Delirium TremensDelirium Tremens 2 7 2
AntarktisAntarktis 4 2 2
Delirium TremensDelirium Tremens 47% 46% 47%
AntarktisAntarktis 52% 53% 52%
Divarin kärkipää joukkueiden ottelu käynnissä, jossa vastakkain delirium sekä antarktis. Molemmat ovat todella kovia joukkueita ja DT on mielestäni tällä kaudella onnistunut otteluissaan erittäin hyvin. Antuilla sen sijaan pakka on vaihdellut jatkuvasti, mutta tällä hetkellä näyttäisi olevan hyvä kkp jäällä, minun mielestäni. Oma veikkaukseni ottelusta 1-3 antuille

Tasaista vääntöä kyllä, molemmilla omat vahvuutensa jotka kyllä tulevan nyt esille. Tämän erän perusteella peli voi päättyä ihan kummalle vain. Maalinteko on isossa roolissa tässä pelissä, sillä paikkoja ei varmastikkaan tule ihan liukuhihnalta.

Ajassa 00:46 Garon sutaisee DT:n johtoon! Hyvän joukkuepeli ja maaliinhan se lopulta päätyi.
1-0 Garon, lacio, Sydis

02:18 Jordan iskee pelin tasoihin! Tasaista matsia kyllä.. Molemmat joukkueet ovat hyviä.
1-1 Jordan, Daasaman, Compi

Daasaman heittää lätyn luukulle ja Compi iskee kiekon helposti verkkoon.

1-2 Compi, Daasaman, Jordan

ERÄ LOPPUU! Antut olivat tämän erän parempia, olisi voinut lisätä johtoa mutta nyt ei vaan uponnut. Hyvää vääntöä silti kummaltakin, antujen kuitenkin ollessa hieman niskan päällä.

Pientä klap klappia ajassa 02:49 ja kuvion päätteeksi Jordan sutaisee Antujen kolmannen maalin. Hieno kuvio ja maali.
1-3 Jordan, Compi, Daasaman

PELI LOPPUU! Hyvä peli, mutta antut olivat tällä kertaa parempia ja jatkavat sarjakärjessä.