Colorado 8 6 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Old & NotoriousOld & Notorious 58% 50% 58%
Colorado 41% 50% 41%
Jeah elikkäs 3vs3-liiga B-lohkon ottelussa vastakkain nopat sekä unskilled. Veikkaan ottelusta runsasmaalista sekä turpalöylyä. sambu2 on paras ja ottelu päättyy 15-0. Noppien puolustus ei päästä ainuttakaan taakseen ja hyökkäyksessä löytyy sen verran taitoa että maaleja tehdään oikean urakalla.
Unskilled on ollut aivan yössä koko 33-liigan alkukauden sekä hävinnyt häntäpääjoukkueille, joten heistä ei tule olemaan vastusta tässä kamppailussa.
sambu2 janoaa pistepörssin voittoa joten laittaa 110% itsestään likoon.

Noppien vahvuudet: Erinomainen puolustuspelaaminen. Tässä mittelössä se ei kuitenkaan pääse esille, sillä pelataan varmasti melkein koko peli unskilledin päädyssä. Nopilla näyttäisi myös olevan ykköskkp jäällä sekä joukkueen parhaimmat hyökkääjät, joten sääliksi käy unskilledia.

Unskin vahvuudet: Ihan hyvät hyökkääjät jäällä, mutta unskin pelityylin tuntien eivät saa itsestään kaikkea irti joten se siitä.
Unskin heikkoudet: Hajoavat alta aika yksikön, eivät osaa puolustaa (jota pitäisi nyt harrastaa 15minuutin ajan) sekä menettävät kiekkoa turhilla puskemisillaan.

1.erä
random pääsee vetämään avopaikasta 00:50 mutta lämää ripulin päin mokkea.
Jumalauta. Ajassa 01:30 speak heittää hyvän lätyn maalille mutta handless ei kuitenkaan aivan saa kiekkoa haltuun. Siinä melkeen rokotettiin jo. Nopilla rotsi auki..
sambu2 laukoo mutta päin ajassa 03:00. Tolppaan kilahtaa hetkeä myöhemmin ja siitä vielä hetki ja nopat 1-0 by sambu2.

Juuso epäonnistuu laukauksessaan, joka hamuili etukulmaa. Handless puskee kuin innostunutsonni maalille mutta vaaratilanteelta vältyttiin.

ERÄ LOPPUU! ihme puskemista puolelta toiselle. Ei uskoisi että kotijoukkue pelasi vielä viimekaudella liigassa. Unskit puolustivat ihan kohtuu hyvin, joten aliarvoin heidät selvästi. Propsit siitä. Nopille taas risuja, järkyttävää katottavaa.

2.erä
2 minuuttia takana eikä mitään mainitsemisen arvoista ole tapahtunut. Peli on tasaista, jopa allekirjoittaneen joukkue pärjäsi huonommin noppia vastaan kun unskilled.
3:30 sambu pääsee MELKEIN tekemään maalin, mutta tyrvää kuitenkin. Hetkeä myöhemmin Handless on läpiajossa ja EOOEOEOOE siellä soi!!
Hyvä syöttö tältä tuntemattomalta courselta.
2v1 unskilta mutta bee veto menee veskalla. Eih. Sen jälkeen sambun veto menee veskalle eikä ribari löydä jatkajaa. Nyt saatiin peliin vähän meinikiä.
2-1 by sambu2.

ERÄ LOPPUU! Unskilled pelaa hyvin, jaksaa puolustaa ja iski vielä maalinkin. Tasaista peliä, mutta nopat kuitenkin menevät kolmanteen erään johtoasemassa. Nopilta sambu2 ainut joka yrittää, muut lampaita. Unskilledin jokainen pelaaja yrittää selvästi.

3.erä
random läpiajossa ja laittaa wristillä varmasti kiekon maaliin. Siinä tyri unskilled kyllä pahemman kerran.
3-1 by random.

01:39 Handless toistamiseen läpiajossa eikä erehdy. Se noppien kuuluisa sumppu sekä puolustuspelaaminen on kyllä täysin teillä tietämättömillä. Pitää tarkistaa kyllä onko kotijoukkue oikeasti nopat, vaiko maikkulan möttis. Nopat ne ovat..
3-2 by Handless

PELI LOPPUU! Heikko peli nopilta ja unskilled oli oletettua parempi.