MökkitieMökkitie 3 3 2
Takapihan KollitTakapihan Kollit 2 4 7
MökkitieMökkitie 61% 70% 53%
Takapihan KollitTakapihan Kollit 37% 29% 46%
Oma veikkaukseni lopputuloksesta: 4-1 (mutta toivoisin, että kollit veisi, sillä ovat mielestäni symppis joukkue. Jaksaa pelata vaikka muutamaan otteeseen tullut aika rajusti turpaan, eikä ole peeloillut kertaakaan. Ei ole mitään mökkitietä vastaan kuitenkaan!)

00:26 1-0 Vrbata17, Het
01:38 1-1 oonkyy27, Jamöös
Jamöös syöttää ja oonkyy laukoo kauniin vedon takakumaan

ERÄ LOPPUU! Ihan tasaista vääntöä oli, Mökkitiellä oli muutama hyvä paikka mennä johtoon, mutta veska oli parempi. Kolleilta hieman huolimatonta pelaamista ajoittain, mutta maali oli posiitivinen yllätys. Peli voi tämän erän perusteella päättyä miten vain.

02:47 1-2 Jamöös, oonkyy27
OIJOI! Vaikka en nähnyt millainen maali :(

ERÄ LOPPUU!
Hyvää vääntöä kolleilta puolustuspäässä. Mökkitie hallitsi selvästi, mutta kollien sumppu kesti ja iski vielä maalinkin. Mökkitiellä myös maalintekopaikkoja, joista ei ole kuitenkaan päässyt rokottamaan. Tolppakutejakin löytyi..

00:27 2-2 Bishai, Vrbata17, Het
03:23 3-2 Vrbata17, Het
03:37 4-2 Vrbata17, Bishai
04:04 5-2 Het, Bishai, Vrbata17