AntarktisAntarktis 5 5 5
RoversRovers 4 3 4
AntarktisAntarktis 42% 39% 36%
RoversRovers 57% 60% 63%
Revanssi alkamassa ottelust Rovers - Antarktis. Nyt Antut kotijäällä ja roversseillla mahdollisuus tehdä ensimmäinen tehty maali kahden kuivan pelin jälkeen. Puolustus toimi viime pelissä, mutta maalien maakun ei päästy. Varmasti tiukka kamppailu tulossa jälleen, jossa veikkaan kuitenkin Antujen olevan parempi maalein 4-1.

Daasaman kertoilee pelitaktiikoita publalla ''samallai pelataan'', mutta oottaan itse tekevänsä kaksi maalia. Veikkaan, että onnistuu!

En valitettavasti ole nyt kirjoitus tuulella, sillä alkaa jo silmä painaa, mutta koitan jotain rustata tähän! Yön änärikierrostakin pitäisi miettiä, joten mihin minä lupauduin oikeen! :o
Kuitenkin, 2.30 takana ja roversseilla hieman otetta pelistä. Kuitenkin antuilta ensimmäinen kunnon hyökkäys, ylivoimahyökkäys jossa jordan syöttää Daasalle joka ampuu suoraan syötöstä ja siellä lepää!
1-0 Daasa, Jordan, Katti

Hetkeä myöhemmin kuparinen rikki ja kaa tasoittaa pelin tarkka kudilla! Nyt apina on pois (toivottavasti) roverssien selästä ja ehkä maalihanatkin aukeavat kunnolla. Saa nähä!
1-1, kaa, brutus, Jusa_66

4:50 kaa heittää maalintakaa vetopassin maalille, jossa ei kuitenkaan ole kukaan jatkamassa. Sen jälkeen mennään rovejen päätyyn, jossa Jordan petaa wilzille hyvän maalintekopaikan joka kuitenkin ampuu heikon kudin mokkea päin.

ERÄ LOPPUU! Tasainen erä mielestäni, molemmilla oli omat paikkansa mutta onnistuivat hyödyntämään ne vain kerran. Tästä toiseen erään.

0:50 wilziltä huonoa kiekollista pelaamista jonka seurauksena rovers karvaa kiekon, mutta vetää kuitenkin pakkia päin antujen päädyssä. Hyvä veto kuitenkin, mutta ei mennyt perille asti.
2:00 Jordan pääsee 1v1, pientä kärskisvigua ja hetaarikanuuna mokkea päin. 3/5 suoritus.
02:30 edellistä tilannetta kirjoittaessa Rovers tekee illan toisen maalin! Apina on siis pudonnut selvästi pois selästä ja näin siirrytään roverssien johtoon.
1-2 Jusa_66, Topham, Brutus.

4 minuutin kohdalla hyvä avaus Jordanille, joka polkee ja lataa kiekon tolppaan. Daasa yrittää ribarista iskeä illan toistaan, mutta turhaan. Hetkeä myöhemmin wilz pääsee tasoittamaan pelin.
2-2 wilz, Daasaman, Jordan

05:00 En tiedä miten ja mitä tapahtui, mutta Antut pääsevät 3v0, josta ryhmittäytyvät oneen ja sielä lepää. Nyt nukahdi Roverssien puolustus täydellisesti.
3-2 Jordan, Daasaman, Katti

05:17 Topham kuitenkin näyttää että peli ei ole vielä ohi ja iskee kiekon reppuun! Näin peli on tasan.
3-3 Topham, kaa.

ERÄ LOPPUU! Roverssien hallinnassa mentiin tämä erä, mutta molemmat pelasivat kuitekin suhteellisen hyvin vaaratilanteet pois. Antuilta mielestäni erikoista peliä, mutta tämä johtunee uusista kavereista.

Heti sattuu ja tapahtuu! Brutus on päättänyt ottaa tästä pelistä kolme pistettä ja siirtää rovet johtoon!
3-4 Brutus, kaa.

03:19 Käänsin juuri pelin takaisin betsit laittaneenä, kun näen brutuksen syöttävät kaalle joka ampuu hienosti takakulmaan ja näin rovers lisää johtooan!
3-5 kaa, Brutus, Topham

Antut uskovat vielä omaan peliinsä ja täten sulkevat. (vai hajoskohan) Kuitenkin sulkemisen jälkeen ei saada mtn aikaan vaan rovers pääsee hyökkäämään, mutta epäonnistuu. Tämän jälkeen Antut pääsevät JÄLLEEN oneen ja peli on vielä täysin auki.
4-5 Jordan, Daasaman, Katti

Jos rovers ei tästä voittoa nappaa, voi syylliset sormet osoittaa puolustusta kohti.

05:19 Jusa kuitenkin korvaa puolustuksen tekemän virheen ja iskeen pelin 4-6. Tarkka veto alakulmaan ja mokke on voimaton.

PELI LOPPUU! Näin saadaan tämä toinen peli näiden seurojen kesken pelattua, ja otteluvoitot ovat 1-1. Hyvä peli roversseilta, jotka tekivät tällä kertaa paikoista ja vielä hyvllä %. Antuilta kuitenkin huolimatonta puolustuspelaamista ja näin rovers pääsi maaipaikoille. Roverssien hyökkäjille 3 tähteä.

(joku kappale taisi jäädä tosta kolmannen erän jostain välistä pois, kun sähläsin jotain.)