RoversRovers 4 5 3
AntarktisAntarktis 2 4 3
RoversRovers 43% 57% 57%
AntarktisAntarktis 56% 42% 42%
Alkamassa 1.Divarin ottelu, jossa vastakkain äskettäin hävinnyt Rovers sekä Antarktis. Rovers pelasi äsken heikon pelin, jossa puolustus haparoi, joten jos tässä 5minuutissa ei ole saatu mitään muutosta aikaan, tulee antut viemään helpot pisteet jäätikölle. Veikkaan, että antut tulevat viemään ottelut 1-6.

ei tarvi mitää raporttei vääntää, pelii vaa
eiku mahdollisimma pitkä raportti

Jonkinlaisen kirjoitan nyt tähän, ihan pelaajien iloksi sekä muille, jotta tietävät edes hieman miten peli eteni.

Rovers aloittaa väkevästi ja Jusa puskee maalille niin lujaa, että pahoinpitelee veskan.
*** vuolent behavior by Jusa_66
Huomasin juuri, että Antuilla yksi hyökkääjä pelissä. Tämä saattaa vaikuttaa ottelun kulkuun, who knows..
Antuilla pelaa myös uusi vahvistus, Katti. Aika tuore kkp muutenkin liikkellä, joten veikkaan tämän vaikuttavan hieman hyökkäspelaamiseen, sillä ei ole Daasan tutkaa Compia nyt askissa.
Lörpöttelyiden ohella Antut saivat muutaman hyvän paikan, josta eivät saaneet kuitenkaan sisään. Roverssien onneksi peli on siis vielä 0-0, eikä niinkuin viimepelissä, vastustaja rokottanut jokaisesta paikastaan.
Topham kaartaa 4 minuutin kohalta maalintakaa vetopaikalle, mutta veskaa torjuu ja vittu.
Sen jälkee vastahyökkäyksestä Daasa pääsee ampumaan hyvästä paikkaan eikä erehdy.
0-1 Daasaman, Kattu.
4:30 pääsee antut 2v1 hyökkäykseen, Daasa syöttää Jordanille joka ampuu kuitenkin etukulmasta ohi.
5:30 jusa pääsee syöttämään hyvälle paikalle olevalle Brutukselle, joka kuitenkin möhlii tilanteen ajamalla itsensä ihan ulos pelitilanteessa.

Näin loppuu ensimmäinen erä, joka oli varovaista pelailua mutta kuitenkin Antujen hallinnassa mentiin. Tasaista peliä kuitenkin ja lopputulos voi olla mikä tahansa.

wilz pääsee 0:50 ampumaan beeltä, mutta veska koppaa, josta syntyy ribari jonka rovet kuitenkin hoitavat itselleen.
Tässä monta rautaa nyt tulessa, joten en valitettavasti kerkeä ihan kokoajan peliä seuraamaan! :(
Daasaman avaa 2 minuutin kohdalla Jordanin läpiajoon pakin kuitenkin kuumotellessa takana. Jordan laittaa wristillä heikon yrityksen, sillä pakki pääsi hyvin mukaan ja näin ollen vältyttiin maalilta. Hyvin pelasi roverssien pakki, jonka nyt unohdin!
3 minuutin kohdalla pientä myllyä rovejen päässä, josta muutaman klap klapin jälkeen daasa ampuu mutta veska on parempi tällä kertaa.
Hetkeä myöhemmin daasa pääsee jälleen ampumaan, mutta veto osuu tolppaan! Nyt ei uppoa antujen vedot ja jos rovet haluavat pisteitä viedä kotiin, niin pitäisi alkaa tekemään, sillä veikkaisin että eivät antut loppupelin ajan mokelle ammu(u) jos pääsevät tällaisile vetopaikoille

ERÄ LOPPUU! Rovers hallitsi toista erää, muttei päässyt oikein vetopaikoille. Tasaiset lukemat kuitenkin taululla ja kolmas erä tulee olemaan hyvin tasainen ja hyvä vääntö!

Heti alussa Brutus luikertelee hyvälle vetopaikalle, mutta ampuu suoraan päin! Maalinteosta on puhuttu paljon, eikä tuollaisilla vedoilla voiteta pelejä.
1:30 ajassa kissa raapii ovea, kuitenkin kusi huoneeni lattialle pari viikkoa takaperin, joten en päästä tällä kertaa sisään. Kannan vielä hieman kaunaa.
Pelissä sen sijaan on menty rovejen hallinnassa koko kolmas erä, mutta he eivät vain saa sitä kiekkoa sisään. Hyvää vääntöä kumminkin ja ovat parantaneet viime pelistä hurjasti.
3:50 Brutus tunkee maalille ja heittää hyvän lätyn, joka ei kuitenkaan löydä jatkajaa
4:12 rovers sulkee ja voittavat aloituksen ja näin alkaa mylly. Eipäs alkanutkaan.. Vaan antut karvaavat kiekon, mutta hetkeä myöhemmin rovet saavat sen takaisin.
Melkoista roiskimista roveilla hyökkäyspäässä ja se kuuuisa varmuus puuttuu.
5:15 rovejen päässä, jordan antaa maalintakaa onen wilzille joka kuitenkin ampuu ohi. Siitä ois iskenyt varmaan Kattikin, mutta ei tällä kertaa sihti ollut kohillaan.

Peli loppuu ja antut vievät 0-1. Tasainen mittelö joka olisi voinut päätyä miten tahansa, mutta näin tällä kertaa. wilz-katti akselille annan 3 tähteä, sillä pitivät oman maalin puhtaana. Daasamanille 2 tähteä, sillä teki ottelun ainon maalin. Ja yksi tähti menee sambu2, oli hyvä katsoja vaikkei mitään sanonutkaan.