RoversRovers 2 2 6
Delirium TremensDelirium Tremens 1 0 0
RoversRovers 44% 40% 48%
Delirium TremensDelirium Tremens 55% 59% 51%
Alkamassa Su-ma yön 1.divari kamppailu jossa vastakkain Rovers sekä Delirium Tremens. Molemmat ovat hakeneet edellisestä pelistä päänahan jokereista, joten varmasti tiukka kamppailu tulossa. Roverssien pelit ovat olleet tuloksellisesti vuoristorataa, kun taas DT on voittanut viimeisestä 3 ottelusta kaikki. Runkosarjassakin sijat ovat 6 sekä 7, joten tasaiset joukkueet ovat vastakkain. Molemmat ovat mielestäni hyvin puolustuspainotteinen joukkue, varsinkin DT, joten odotan hyvi varmaa ja rauhallista pelaamista kummaltakin. Veikkaisin, että DT tulee viemään ottelut 1-3.

Paine siirtyy samantien DT:n päätyyn, heikko laukaus jonka DT:n puolustus hoitaa ja näin päästään rauhoittamaan peliä. Hetki pyöritään keskialueella ja sitten taas DT:n päätyyn, mutta ei sen kummempia maalipaikkoja saatu aikaan.
3 kertaa käyty DT:n päädyssä ja joka kerta on Rovet ampuneet ekaa pelaajaa päin. Nyt puuttuu se
rauhallisuus, mutta täältä on hyvä huudella!
2:30 Neeppa lagaa ja hetki heitetään pitkää.
3:30 ajassa DT pääsee läpiajoon, josta Doyle päättää ampua yksin ja siellä on! Ensimmäinen laukaus kohti maalia joka tuottaa tulosta. Tarkka veto.
*** 1-0 Doyle, Sydis

4:21 Doyle pääsee kuin varkain yksinläpi ja päättää vetää vaikka takana ei ole ketään. Toinen laukaus ja siellä soi uudestaan! Doylel tykki on puhunut.
0-2 Doyle, Garon.

Neeppa ampuu ripulin kohti maalia, josta Garon toimii ribarin ja iskee wristillä, mutta Roversilla lagas joten oma maali. Tilanne siis ensimmäisen erän jälkeen 1-3.

Erä oli tasainen, mutta Rovet teki 2 virhettä ja Doyle rankaisi niistä molemmista. Maaleilla nämä pelit voitetaan ja tähän asti DT on onnistunut siinä täydellisesti. Peli on vielä kuitenkin kesken ja seuraavat virheet saattavat olla DT:n käsialaa, mutta ei lähdetä manailemaan vaan siirrytään toiseen erään.

kaa antaa heti pelin alussa tarkan vetopassin maalinkulmanne, josta kukaan ei kuitenkaan saa sisään. Sen jälkeen vastahyökkäys ja Neeppa iskee tarkasti takakulmaan. DT:n pojat ovat kyllä tähän matsiin skarpanneet vedoissa!
1-4 Neeppa, Sydis, Doyle

3minuuttia takana ja aikamoista flipperiä ollut. DT kuitenkin hallinnut enemmän ja pitänyt kiekkoa kauemmin, mutta vaarallisilta maalipaikoilta on vältytty.
Neeppa avaa Garonin 2v1, sen jälkeen Garon tavoittelee vetopassilla Doylea, mutta Roverssin pakki pääsee väliin.
5 minuutin kohalla Doyle pääsee ampunaan suhteellisen hyvästä paikasta, mutta tällä kertaa ja ensimmäistä kertaa, veska on parempi.

ERÄ LOPPUU! DT oli selvästi parempi tässä erässä, pääsi ihan hyville paikoille ajoittain, mutta ennenkaikkea piti Roverssit pois maalipaikoilta ja näin pääsi turvallisesti 1-4 johdossa toiselle erätauolle. Roverssien harmiksi DT tehnyt tänään kovalla %, joten viimeisessä erässä vaaditaan ryhtiliikettä, mikäli rovet haluavat pelin voittaa.

Lukiessani tiimichattia, iskee Doyle pelin alussa jo kolmannen maalinsa ja näin DT siirtyy 1-5 johtoon.
1-5 Doyle, Garon.

2:30 takana eikä mitään sen kummempaa maalin lisäksi ole tapahtunut. DT ollut hieman hallitsevampi osapuoli, muttei ole päässyt kuitenkaan sen pahemmille maalintekopaikoille. kuitenkin 3minuutin kohalla Garon pääsee yksinläpi eikä erehdy ja laittaa wristilä varmasti sisään. Roverssien puolustuspelaaminen ei ole sitä, mitä minä odotin ainakaan. Eikä varmasti ole heidänkään mielestä mennyt putkeen.
1-6 Garon, Sydis.

5:35 kaa pääse ampumaan beeltä, mutta valitettavasti veto osuu tolppaan. Vastahyökkäyksestä DT onnistuu tekemään maalin ja peli on jo 1-7
1-7 Garon, Doyle, Sydis

Peli päättyy ja DT voittaa 1-7. Oli parempi koko pelin ajan ja teki hyvällä %. Roverssien puolustus oli tänään unessa joka kostautui pahemman kerran.

*** Doyle, onnistuin maaliteossa pelin alussa ja näin antoi DT:lle hyvän johdon.
** Garon, Doylen kanssa hyvin pelasi yhteen ja antoi Doylelle maalintekopaikkoja ja osui myös itsekin.
* Neeppa, varmaa pelaamista alakerrassa.