Borussia Dortmund 5 4 3
Voodoo PeopleVoodoo People 0 5 2
Borussia Dortmund 41% 45% 38%
Voodoo PeopleVoodoo People 58% 54% 61%
Alkamaisillaan kiivastakin kiivaampi ottelu Kiekkoliigan Divarissa, vastakkain tässä myöhäisillan ottelussa asettuvat Borussia Dortmund ja Voodoo Pepople. Varmasti koko kiekkokansaa yllättäen VP päätyi viime kauden jälkeen divariin. Borussiasta allekirjoittanut ei oikein tiedä mitään, luulin että koko joukkue olisi jo hajonnut. Täällä se nyt kuitenkin taistelee pisteistä, joten eiköhän aloiteta. Dumarin veikkauksena VP:n 2-3 voitto ja Apari 3+0.

1. Erä:

1:40 Apari veivailee ihan hulluna!

2:21 VP pääsee lupaavan näköiseen yv-hyökkäykseen. Tilanne kuitenkin kuihtuu HANNUN peitettyä hyvin.

2:48 APARI ZIPPAA TOLPPAA! Todella lähellä 0-1!

3:39 Westcott pääsee vetää hyvältä mestapaikalta, mutta Arola ehtii mailoineen eteen eikä molari joud torjuntatöihin.

3:59 Hannu_:n perse ottaa osumaa Ficen lämärin seurauksena. Saa nähä tuliko puujalka ja kärsiikö peli.

4:31 Apari myllää härkämäisellä voimalla maalinedustalla.

5:29 Hannu heittää todella vaarallisen harhasyötön suoraan Kaasulle.

5:42 APARILLA TYHJÄ MAALI, MUTTA MAALIA EI SYNNY VOI ELÄMÄN KARUT KÄVYT!!!

5:57 Arola pääsee melkein zippaa tyhjii mut mokke hereil...

*** PERIOD 1/3 OVER

Ensimmäinen erä taputeltu. Vaarallisimmat tilanteet tuli ehdottomasti Borussian päätyyn. Savesit sen kertoo myös. VP määräsi aikalailla pelin tahdin ja Borussia kärsi ehkä pienoisesta yli-innokkuudesta ja hätäilystä. On vain ajan kysymys koska Apari heiluttaa verkkoja. Jatkakaamme seuraavaan erään!

2. Erä:

0:25 Fice liimaa ihan törkeesti.

1:14 Arola menettää amatöörimaisesti alimpana kiekon hydälle, joka pääsee yksin läpi, mutta kova lämy päätyy tolppaan josta se liukuu maaliviivaa nuollen ohi. Ei maalia. Todella lähellä oli tällä kertaa.

1:45 VP:llä suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueelta.

3:00 Aparilta tyylikkäät pyörähdykset.

3:11 Arola meinaa ohjata omaan maaliin. Hui.

3:36 1-0 kabsu (hydä, Westcot)
hydä laittaa hyvän autopassin 2v1-tilanteessa kabsulle joka ei erehdy, vaan tällää kiekon takakulmaan.

3:57 kabsu pääsee vetämään vapaasti b-pisteeltä. Ei uppoa.

5:03 1-1 Apari (Fice, Kaasu)
VP myllää ja myllää Borussian alueella. Muutamat nopeat syötöt, Fice vetää täysii ja mokke ohjaa kiekon tolppaan ja lätty jaa pyörimään maaliviivalle. Apari nokkelana poikana valmiina paikalla ja laittaa kiekon byyriin. Perry light excellent!

5:41 KABSULLA TODELLA HYVÄ VETOPAIKKA MUTTA EI SAA UPPOOMAA!

5:57 Kaasu ja Apari 2vs1-tilanteessa. Kaasu päättää vetää itse, mutta ei mene.

*** PERIOD 2/3 OVER

Toinen erä taputeltu ja tasatilanteessa 1-1 mennään. Toisessa erässä tilanne tasoittui ja Borussia pääsi hyvin peliin mukaan. Tällä kertaa vaarallisimmat tilanteet tulivat VP:n päätyyn. Oli ihailtavaa myös huomata kuinka Borussia tiivisti puolustuspelaamistaan. VP sen sijaan puksuttaa tasaisen varmalla pelityylillään eteenpäin, toki muutama turha hama sattui puolustuksessa. Ja vikaan erään lets mennää!

3. Erä:

0:43 Fice keskittää maalille ja Kaasu on aivan vapaana! Epäonneksi kiekko kimpoaa mailasta sivulle, eikä Kaasu onnistu tälläämään kiekkoa maaliin. Todella hyvä tilanne.

1:48 Aparilta näyttävää liikehdintää.

2:11 APARI PELAA LOISTAVAN TILANTEEN FICELLE, MUTTA WRISTI EI LÄHE TARPEEKSI NAPAKASTI JA HASKEVESKA TORJUU!!!!! snap!!

02:37 1-2 Kaasu (Apari, Fice)
Apari pelaa todella näyttävällä ja nopealla vetopassilla kaasulle paikan maalin edustalle. Kaasu meinaa jäätyä, mutta pienellä onnenkantamoisella kiekko kuitenkin lopulta päätyy maaliin. Apari päätti sittenkin ottaa vastuuta myös syöttäjänä.

03:20 Arola koittaa omasta päädystä, ihme kyllä ei uppoa.

05:05 Kaasu kaatuu omaan näppäryyteen.

05:50 Apari läpiajossa mutta laittaa wristillä taaksepäin :D Fice ei ollu hereillä :D

GEIM OUVAH!

JA näin on ottelu saatu päätökseen. Kokemus voitti nuoruuden innon ja VP nappaa täyden pistepotin GM-somen leiriin. Onnittelut voittajille ja Borussialle tsemppiä loppukauteen!