Old & NotoriousOld & Notorious - Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 1-0

Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 49% 43% 48%
Kello 22.15, keskiviikkopäivä ja alkamassa neljäs osaottelu Liigakarsintojen ensimmäistä kierrosta joukkueiden [b]Metallurg Magnitogorsk[/b] ja [b]Old & Notorious[/b] välillä. OTtelut ovat olleet vähämaalisia, mikä kertoo paljon näiden joukkueiden pelistä. Molemmat puolustavat hyvällä asenteella omaa maalia eikä ilmaisia osumia haluta tässäkään pelissä vastustajalle antaa. Ennakkosuosikkina pidän otteluun Old & Notoriousia johtuen heidän takaa-ajajan asemastaan ja halustaan pysyä liigassa divarin sijaan. Tosin Magnitogorskilta hyökkääjät Kap kuten myös Zudorimo on tuttuja autoplaysta ja molemmat ovat kyllä sen verran kovia hyökkääjiä ettei Magnitogorsk Noppia sarjassa helpolla päästä, mutta katsotaan miten käy.

Magnitogorsk: Kap, Zudorimo, Jonkka, huig
Old & Notorious: sambu2, Juus0, Teemu, Schizo, random

1. erä:

Kahden minuutin kohdalla peli on pyörinyt hienokseltaan enemmän Noppapäädyssä heidän keskittyessä puolustamaan punakoneen kovaa hyökkäyspeliä, ja ajassa 2:49 Kap ottaa ottelun ensimmäisen violentin, mutta kiekko annetaan herrasmiessääntöjen mukaisesti Oldeille. Ei vielä maaleja nähty.

Oldeilla ollut erän puoliväliin tultaessa hyökkäykset hivenen hataran oloisia, parannusta tähän pitäisi löytyä. Perään Magnitogorskilla vaarallinen hyökkäys jossa maalivahti nappaa tuplatorjunnan Zudon ja Kapin vedoista ja taas mennään toiseen päätyyn. Noppalauma tyytyy pyörittämään kiekkoa lyhytsyötöillä omassa päädyssä enemmän, kun taas Magnitogorskilla kiekko liikkui hyökkäyspäässä hyvin.

Erä päättyy,

Nopat saves: 5 Poss 50%
Magnitogorsk saves: 1 Poss 49%

2. erä:

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne edelleen maaliton, kiekon hallinta oli käytännössä tasan joukkueiden välillä, mutta hallinta oli pelistä kuitenkin Magnitogorskilla.

Toinen erä alkaa brittifutista seuraaville tuttuun tyyliin. kiekko liikkuu keskialueella ja tiukkaa on vääntö. Hyökkäyksiä syntyy vuoron perään molempiin päätyihin, hyökkäykset ovat molemmilla olleet liian mielikuvituksettomia koska ovat päättyneet usein vain teräviin kaukovetoihin, vuoronperään ensin sambu2, sitten Kap ja perään Zudorimo pääsevät kokeilemaan vetoaan.

Puoleenväliin saavuttaessa näyttää siltä että Magnitogorsk ottaa hiukan rauhallisemmin kuin ensimmäisessä erässä, mutta Kapille tullut kyllä muutama hyvä paikka siirtää joukkueensa johtoon. Jälleen p-pisteeltä Kapin yritys, mutta Noppien mokke kestää. Schizo pois kentältä ja random tilalle (?)

Erä päättyy.

Nopat saves: 4 poss: 56%
Magnitogorsk saves: 0, poss 43%

Ei vieläkään maaleja, mutta Magnitogorskilla on kyllä ollut erittäin lähellä moneen otteeseen johtomaali. Kapin terävät laukaukset eivät kuitenkaan ole olleet tarpeeksi teräviä. Nopilla ei hyökkäyspeli kulje, ja syötöt tulevat lähinnä omalla alueella ja keskustassa.

3. erä:

Avausmaalia odotetaan edelleen, saako Old & Notorious hyökkäykset vietyä vastustajan päätyyn asti, vai korjaako punakone potin Kapin terävällä yläkulmabyyrillä?

Alle minuutti pelattu ja Nopat ovat terävöityneet. Hakevat maskilla maalia, mutta blokki on edessä.

*** 1-0 by Teemu (1+0) sambu2 (0+1) Juus0 (0+1)

OEOEOE 1:35 ajassa Teemu siirtää sambu2:n hienosta esityöstä Notoriouksen johtoon! Sambu2 esittää vetävänsä itse, huig menee lankaan ja Notorious johtoon. Juus0lle toinen syöttöpiste maaliin.

Viimeisen erän puoliväli jo ohi ja lurkit pyrkivät aktiivisempaan karvauspeliin jotta saisivat pelin tasoihin. Peli pyörii jatkuvasti Noppapäädyssä, kunnes Kap vetäisee punaviivan tuntumasta pitkän syöttöyrityksestään.

Old & Notorious pelaa hypervarmaa peliä, yhteenkään riskiin ei selkeästi ole varaa kun pelataan voitosta. Kiekkoa liikutetaan omassa päässä, ja puolustus on sementtiä. Peliä enää hetki jäljellä ja [b] SIIHEN SE LOPPUU! [/b]

Nopat saves: 1 poss 51%
Magnitogorsk saves: 4 poss 48%

Samoihin lukemiin päättyy peli kuin edellinenkin mittelö, otteluvoitot tasoittuvat 2-2:een. Notoriouksen hyvä viimeinen erä ratkaisi pelin, kuten myös läpi pelin jatkunut hyvä, varma puolustaminen ja Metallurg Magnitogorskin hyökkäyksen tehottomuus viimeistelyssä.