Old & NotoriousOld & Notorious - Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 0-1

Random aloittaa vaihosta

01:09 pelattu ja nopat ovat hallinneet peliä, peli pyörii metallurg päädyssä.
01:54 zudo pääsee vetämään hyvästä paikasta, juus0 kuitenkin edessä
ensimmäinen erä paketissa. Erän loppua kohti peli muuttui tasaisemmaksi, kiekko suurimman osan ajasta siniviivojen välissä, eikä kummallakaan suurempia maalipaikkoja
Molemmat joukkueet pelaavat melko varmanpäälle joten paikkoja ei juurikaan aukea

O&N saves: 0, poss 61%
MM: saves: 1, poss: 38%

2.Erä

Teemu huilille, random touhuamaan askiin
02:22 Kap ja Jonkka syöttelevät pisteiden välissä, josta Jonkka vetää, veto kuitenkin logoon
05:03 random pääsee vetopaikalle mutta huig kuitenkin pääsee peittämään vedon
töööt. toinen erä purkissa. Peli näyttää ajoittain futiksen vitosdivarijengin alkuhöynältä, jossa ei maaleja ole, vaan toinen joukkue pitää pelivälinettä ja toinen yrittää riistää ja toisinpäin.

O&N saves: 3, poss: 58&
MM: saves 1, poss: 41%

3.Erä

sambu2 penkille, Teemu kehiin
00:49 Jonkalta hieno puolenvaihto lämärillä, josta Zudo vetää suoraan takanurkkaa kohti, Juus0 kuitenkin jälleen edessä
02:15 metallurgilla 2vs1: Zudo ja Kap vs Juus0. Zudo koittaa omaa ratkaisua pisteeltä, jonka molka liimaa varmasti
04:35 0-1 Siellä on, Kap siirtää metallurgin johtoon! Molka maskissa ja kiekko kimpoilee noppien omista pelaajista maaliin
05:44 haske vaihtoon, sambu2 kehiin, mutta ei auta, metallurg korjaa toisen ottelun voiton

O&N saves: 2, poss 53%
MM: saves 0, poss 46%, points jonkka 0+1, kap 1+0, zudorimo 0+1
Tuomari: adihasIa
Lisätty: 30.10.2013 21:27